دختر۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 عنوان دارم گریه می کنم 255 بازدید | 9 پست ۲ ماهه پام از لگن پیچ خورده الان رفتم دکتر گفت یک ماه نباید برم باشگاه نباید بدوم نباید تند راه برم یعنی الان دارم دق میکنم اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم 1398/07/18 | 21:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrbanoo60 عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 7452 چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
دختر۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 پا از لگن چجوری پیچ میخوره یجوری اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم
دختر۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 از طرف دیگه مدرسه مریم معلم ورزش هم گیره رو ما ۰ میده بهم اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم
دختر۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 داشتی چیکار میکردی اینجوری پیچ خورده 😐 تو کلاس ژیمناستیک پشتک زدم یهو یه دختره اومد جلوم تعادلم رو از دست دادم برا اینکه زیرم له نشه جوری ایستادم که روش نیفتم بعد پام ۱۸۰ درجه پیچ خورد اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم
دختر۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 چجوری اعصاب خودمو آروم کنم من اگه یه روز باشگاه نرم دیونه میشم چجوری ندوم چجوری مث لاکپشت راه برم اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم