تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات. امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
بخاطر اینکه تو جامعه ای هستیم که نه برای خانوماش و نه برای اقایون این موضوع جا افتاده و همه فکر بد میکنن و از همه بیشتر برای اون اقا جا نیوفتاده که شما فقط دوست هستید در حد حرف !
چون تو جامعه ما همه رو جنسيتي مي ببينم الان صبح تو تابيك استاديوم علنا چند تا خانم ،خانهماي رو كه دوس دارند استاديوم برن ناسالم تشخيص دادند بخاطر اينكه مغز ما هنوز فندقي هست .وكرنه تو جوامع پيشرفته اينجور نيست .از بس راجب زن و مرد فقط به پايين تنه فكر ميشه