2777
2789
اولین بارمه قورمه میپزم😞 چی بریزم ترش مزه بشه؟

رب حتما بزن ولی کم 

آبغوره یا آبلیمو هم برای ترشیش یه دونه لیموهم نصف کن بنداز 

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما هم رب میریزم ، نصف قاشق غذا خوری

وقتی هم مهمون داریم با کنسرو لوبیا درست میکنیم، نیم ساعت آخر لوبیاها رو میریزیم توش، حسابی لعاب و طعم میده بهش ، خیالمون راحته جلو مهمونا خورشتمون جا افتاده اس 

من میریزم یکمی.بعدم خیلی روغنی درست میکنم سبزیما حسابی سرخ میکنم انقدررنگش برمیگرده.نمیخام تعریف کنم ...

منم اینجوی میکنم عالی میشه یه پیاز سرخ کرده ریزهم میریزم بهتر میشه

چطوري درست ميكني عزيزم؟

سبزی قرمه فقط و فقط باید جعفری- تره- شنبلیله باشه ریز خورد بشه زیاد سرخ بسه به حدی ک سیاه بشه .

دستور درست کردنش -، گوشت و لوبیا رو بدون پیاز بزار تو زود پز یا قابلمه بپزه گوشت و لوبیارو تست کن داره کامل میپزه سبزیو از یخچال در اوردی تو ماهیتابه بازم سرخ کن مستقیم از یخچال بندازی تو قابلمه قرمه خراب میشه سبزی که سرخ کردی سیاه شد ریختی یه قاشق رب بزن قرمه قرمز نشه فقط رنگ سبزیشو ببره بعد نمک فقط نمک ادویه ایی نزن بعد لیمه عمانی بعد بزار زیر شعله کم خیلی کم در قابلمه رو به هیچ عنوان نزار 3-4 ساعت جا بیوفته ابیدار نباید باشه ببعد 4 ساعتوقتی دیدی جا افتاذ ولی اب داشت زیرشو زیاد کن بکشه مثل مال عکس که گذاشتم باشه قرمه اصلا نباید ابدار باشه درست کن فوقع الده میشه تازه مزه قرمه تهرانیارو میفهمی فقط دعام کن همین به خیلیا گفتم درست کردن اگه بد شد بیا فوشم بده من همینجام 

خدایا عاشقتم
سبزی قرمه فقط و فقط باید جعفری- تره- شنبلیله باشه ریز خورد بشه زیاد سرخ بسه به حدی ک سیاه بشه . دست ...

منم همینطوردرس میکنم

چرابزایم پسری جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری....عوضش میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑