2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو‌ کشورای دیگه خانما انقد امید به زندگی دارن و سرشون گرم چیزیه که علاقه دارن بهش.اونوقت ما باید حسرت همه چی رو دلمون بمونه و همینجوری کم کم به فنا بریم انگار که عمرمون هزار ساله است

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
تولد شوهرمه  قرار نیس بیاد خونه حموم خرابه برم حموم کنم حالم بیاد سرجاش شام ندارم  گرسنمه& ...

آخی عزیزم .واسه چی خودتواذیت میکنی فردابراش تولدبگیرچه اشکالی داره؟حمومتون هم اگه دوشی چیزیش خرابه ی ظرف آب ببر باهاش حموم کن عزیزم این موقع هاآدم دلش میگیره بخاطرپاییزهم هست فدات شم

ماراحوصله ی شرح حال نیست...
تو‌ کشورای دیگه خانما انقد امید به زندگی دارن و سرشون گرم چیزیه که علاقه دارن بهش.اونوقت ما بای ...

عزیزم کشورای دیگه رستورانا شاده میری دیسکو‌اینور اونور اینجا بری خیابون بدتر دلت میگیره

آخی عزیزم .واسه چی خودتواذیت میکنی فردابراش تولدبگیرچه اشکالی داره؟حمومتون هم اگه دوشی چیزیش خرابه ی ...

حموم  ۷ ماهه خرابه ولی انقد که کار داره نمیرسه درستش کنه  بهم میگه برو خونه مامانم من حموم

الان سه سال میشه همین وضعه دکتر گفت بچه بیارین خوب میشه ب سختی بچه دار شدیم اونم ب اجبار من اما بازم ...

حتما افسردگی داره

خودتو با بچت مشغول کن میدونم خیلی سخته ولی چاره ای نیست😔

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
حموم  ۷ ماهه خرابه ولی انقد که کار داره نمیرسه درستش کنه  بهم میگه برو خونه مامانم م ...

خودت نمیتونی هماهنگ کنی بیان درستش کنن

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺