2777
2789
عنوان

امان از دست مهمون مزاحم و بدموقعه

259 بازدید | 5 پست

من ماه آخر بارداریمه کل بارداریم خونه خودم بودم ک با خونه مادرم چند ساعت فاصله داره یه شهر دیگه

از خونه موندن زیادی حوصلمم سررفته بود و از طرفی پدر مادرم اصرار میکردن بیا اینجا یکی دو روز بمون حواسمون بهت باشه

خلاصه با همسرم باهم اومدیم دو روز اینجا بمونیم بعد بریم ک یه فامیل مشترک مامان و بابام(نسبت خانوادگی دارن) با دخترش اومد خونمون

اونم راهش دوره اومد خوابیدن موندن بعد منم واقعا اطلاع نداشتم اینا میخوان بیام وگرنه عمرا نمیومدم اینجا میزاشتم برن بعدش بیام

کلیم فامیل دیگه دارن نمیرن خونشون عهد همینجا ک من و شوهرم بعد مدت ها اومدیم اینا تصمیم موندن گرفتن خیلیییی سخته واقعا😐

ذره ای درک ندارن منم باردارم نیاز ب آرامش دارم همسرمم هست سختشه با وجود اینا

خوبه دوتا خواهراشم خونشون جفت خونه ماعه نمیرن چرا

فعلا ک ما تو اتاقیم منتظرم زودتر بیدارشن برن سخته با وجود اینا صبحونه خوردن وگرنه مجبورم وسایلم جمع کنم برم😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

وا عزیزم سخت نگیر

دورهمی سعی کن لذت ببری

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا عزیزم سخت نگیر دورهمی سعی کن لذت ببری

سخت نمیگیرم واقعا

منم الان شرایطم اصلا طوری نیست ک بخوام رعایت حال بقیه بکنم همش بهم دستور میده فلان کار بکن فلان چیز بیار والا منم ماه اخرمه نزدیک زایمانمه خودم کم درد دارم؟؟

تازه شوهرمم هست با وجود اینا سختشه دو کلمه داریم باهم حرف میزنیم خودش و دخترش همش میپرن وسط حرفمون نظر میدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

حساس شدی

حساسیت نیست واقعا خودم تنها بودم یه چیزی یجوری میگذروندم شوهرمم هست سخته براش

یعنی حتی میخوایم دونفره هم بریم بیرون از دست اینا آرامش نداریم میترسیدم راه بیوفتم همراهمون بیان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره