2777
2789
عنوان

غیرت شوهر

433 بازدید | 21 پست

سلام، راستش دوست دارم شوهرم گاهی اوقات بهم گیر بده تا بفهمم براش مهمم یا بهم توجه داره...گاهی اوقات غیرتی بشه...ولی اصلا انگار نه انگار گاهی وقتا فکر میکنم شاید از نگاهش من هیچ جذابیتی ندارم ک بخواد روم حساس باشه، بعضی خانوما میگن شوهرمون غیرتیه اذیت میشیم ولی بخدا من آرزومه یک بار فقط یک بار شوهرم حتی شده سرم داد بزنه ولی یکم توجه نشون بده😕چیکار کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بر عکسیا😐تو شوهر منو میخاستی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

غیرت یعنی گیر دادن ؟؟طرز تفکرتون خیلی عجیبه 

مردی به زنش گیر بده و بکن و نکن کنه یعنی توهین ..یعنی انقدر زن من عقل نداره که من باید بهش بگم چی بپوش چی بخون ..کار کن یا نکن و غیره ..شما میخوای توهین بشنوی ؟؟برعکس شما هر زنی میگه شوهرم بهم گیر میده و خانم ذوق میکنه ..من دلم واسش میسوزه که مغزش چقدر فندقیه که متوجه این خرد کردن عزت نفس نیست