سلام...منم پسرم۲سالشه.پاش ضربدری شده شکل ایکس.کف پا صاف....انگار استخون پاش انحنا داره..بردم دکتر رحیم نیا گفت هییییچ استفاده نکن بزرگ بشه خوب میشه....خییییلی نگرانم.دکتر غزنوی و توکلی هم براش نوبت گرفتم
شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام عزیزم شما برای پای پسرت چکار کردی؟ درست شده؟ من دخترم پاش صربدریه.دقیقا همین توصیفاتی که کرد ...
سلام.کفش براش گرفتم.همسایمون نذاشت بپوشه حتی دوساعت در روز خدا لعنتش کنه...تا میتونی و دمپایی طبی براش بپوش واقعا تاثیر داره.قطره ویتامین د و شیر وکلسیم بهش بده خوب میشه.من الان۴سالش بیشتر.نذاشت دیگه همسایه از خدا بیخبرم.الان دیگه کفی براش گرفتم و همیشه کفش ساقدار فقط برا بیرون...تقریبا همونطورن...😔دکتر توکلی گفت بزرگ میشه خوب میشه...غزنویکفش داد گفت ۸ ماه دیگه بیارش ما مرتب استفاده نکرد نبردیمش دیگه... پیاده روی و سر پا میگه درد میگیرن...لطفا تا مبتونی براش استفاده کن...بزرگ بشن دیگه نمیشه
شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر