2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 2211 بازدید | 28 پست
[QUOTE=107827022]اره من از شهید ابراهیم هادی گرفتم حاجت.در عرض ۲ روز[/QUOTبدین چطوری میشه به منم تو ...

من ۵۰۰ تا صلوات نذر کردم برای شهید ابراهیم هادی فرستادم ۲ روز بعد حاجتمو گرفتم.

فال پاسور و تک نیت رایگان میگیرم براتون.درخواست دوستی بدین یا اینستا.ایدی اینستا fallkade_varagh 
من ۵۰۰ تا صلوات نذر کردم برای شهید ابراهیم هادی فرستادم ۲ روز بعد حاجتمو گرفتم.

ممنون

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=107826758]خب متوسل شو .....چی بهتر از این ....منم متوسل شدم ب شهید ابراهیم هادی[/QUOمیشید؟ چ ...

من واسش ۱۰۰۰صلوات فرستادم و گفتم هروقت حاجتمو دادی ۱۰۰۰تا دیگه با یه یس واست میفرستم ....بعدم عکسشونا گذاشتم روصفحه گوشیم و هروقت میبینم صلوات واسشون میفرستم ....ولی من الان ۴ماه بیشتره بهشون متوسل شدم و هنوز حاجت نگرفتم ....میگن شهید هادی خیلی ب نماز اول وقت حساسه ک متاسفانه من تاحالا اجرا نکردم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
من واسش ۱۰۰۰صلوات فرستادم و گفتم هروقت حاجتمو دادی ۱۰۰۰تا دیگه با یه یس واست میفرستم ....بعدم عکسشون ...

متاسفانه منم کاهل نمازم حتی حجابمم کامل نیست ولی حاجتمو گرفتم.حتما مصلحتی توکاره نا امید نباش♥️

فال پاسور و تک نیت رایگان میگیرم براتون.درخواست دوستی بدین یا اینستا.ایدی اینستا fallkade_varagh 
متاسفانه منم کاهل نمازم حتی حجابمم کامل نیست ولی حاجتمو گرفتم.حتما مصلحتی توکاره نا امید نباش♥️

منم مثل شمام ....بدون شک همینطوره ....میدونم الان ب صلاحم نیس ولی نمیدونم چرا دلم راضی نمیشه کوتاه بیام

من واسش ۱۰۰۰صلوات فرستادم و گفتم هروقت حاجتمو دادی ۱۰۰۰تا دیگه با یه یس واست میفرستم ....بعدم عکسشون ...

من اگه اسمشنو ت نماز شب بیارم وبعد نمازشبم دو رکعت نماز به نیتشون بخوم خوبه؟صلواتم میفرستم.بزاشون....نمازمم همیشه اول وقته حاجتیم که میخوام دنیوی نیست

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
من اگه اسمشنو ت نماز شب بیارم وبعد نمازشبم دو رکعت نماز به نیتشون بخوم خوبه؟صلواتم میفرستم.بزاشون... ...

قطعا خوبه .....اگه تونستی کتابشو بخر اسم کتابش سلام ابراهیم ....انشالله حاجتتو بگیری

قطعا خوبه .....اگه تونستی کتابشو بخر اسم کتابش سلام ابراهیم ....انشالله حاجتتو بگیری

ممنون گفتین اسم شهید چی بود؟

خوش به سعادتت کاش منم از این خوابا ببینم یذره دلم روشن بشه 

منم اولین بارم بود از این خوابا میدیدم.ولی مطمئنم یه نشونه بود چون یه حاجتی داشتم که بعد این خواب تصمیم گرفتم توسل کنم به این شهید

برای منم دعا میکنی؟

حتمااا عزیزم.اگه قابل باشم حتما دعات میکنم.حاجت روا شدی همینجا خبر بده