2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا یه بچه خوشگل بیاد تو بغلت صبور باش هنوز یه ماهه

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘

عزیزم تازه اول راهی و کلی از این اتفاقات قرار برات بیفته قرار نیست که امیدتو از دست بدی 

خیلیا با سری اول حامله نشدن 

تا یکسال وقت داری ولی بهتر بری تحت نظر دکتر تا خیالت راحت باشه که مشکلی نیست 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

وای ماه اول اقدام کردی و سریع نا امید شدی، عزیزم یکسال در نظر بگیر شاید طول بکشه،اینقدرم زود نا امید نشین

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم
اخه هم لتروزول خورده بودم هم hcg زده بودم برای همین امید داشتم

من خودم ۲۰ ماهه دارم همین کارارو میکنم.

یکم صبر داشته باش

Ivf هم کنی ماه اول اقدام نمیگیره به خدا.صبرر کن 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
دکتر رفتم سونو ازمایش دادم شوهرمم آز داده مشکلی  نبوده

خب پس استرس و بزار کنار 

استرس خودش یکی از دلایل ناباروری

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اخه هم لتروزول خورده بودم هم hcg زده بودم برای همین امید داشتم

یه چیزی میگم قشنگ حرفمو گوش کن بهش عمل کن مطمئن باش باردار میشی اول از همه اگه مشکلی ندارین قرص و دارو سرخود نخور دوم با بیخیالی کارتونو کنید اصلا به بچه فکر نکن کل بدنت درگیر میشه خیلی باید تو ارامش باشی تا بدنتخوب کار کنه هرچقدر بهش فکر کنی اصلا نمیشه سوم اینکه اقدام رو که شروع میکنی هورمونات اول بهم میریزن بعد چند ماه طول میکشه تا بهش عادت کنن پس فکرتو درگیر نکن الکی من خودم بعد 1سالو 8ماه باردار شدم بزار بدنت ریلکس باشه بهشم فکر نکنید.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
مرسی عزیزم میدونم مشکل از خودمه اصلا تحمل ندارم

خودتو پیش شوهرت ناراحت نشون نده تازه جوری رفتار کن که بدونه هنوز بچه نیومده چقد زندگیتون با انرژی و عشق پیش میره نذار نبود بچه رو فعلا حس کنه از الان خیلی زوده خودتونو نبازین.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤