بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای ماه اول اقدام کردی و سریع نا امید شدی، عزیزم یکسال در نظر بگیر شاید طول بکشه،اینقدرم زود نا امید نشین
خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم
اخه هم لتروزول خورده بودم هم hcg زده بودم برای همین امید داشتم
یه چیزی میگم قشنگ حرفمو گوش کن بهش عمل کن مطمئن باش باردار میشی اول از همه اگه مشکلی ندارین قرص و دارو سرخود نخور دوم با بیخیالی کارتونو کنید اصلا به بچه فکر نکن کل بدنت درگیر میشه خیلی باید تو ارامش باشی تا بدنتخوب کار کنه هرچقدر بهش فکر کنی اصلا نمیشه سوم اینکه اقدام رو که شروع میکنی هورمونات اول بهم میریزن بعد چند ماه طول میکشه تا بهش عادت کنن پس فکرتو درگیر نکن الکی من خودم بعد 1سالو 8ماه باردار شدم بزار بدنت ریلکس باشه بهشم فکر نکنید.
خودتو پیش شوهرت ناراحت نشون نده تازه جوری رفتار کن که بدونه هنوز بچه نیومده چقد زندگیتون با انرژی و عشق پیش میره نذار نبود بچه رو فعلا حس کنه از الان خیلی زوده خودتونو نبازین.