2777

بچه ها جدیدا واحد بغلیمون یه خونواده اومدن که متاسفانه واحد رو خریدن و حالا حالا هم هستن

یه دختر پسر هم دارن ک میخوره دانشجو باشن

هرروووووز اینا دعواشونه. همش صدای دختره میاد ک از داداشه کتک میخوره. نه اونقدر شدیدها، دیروز باباشون به پسره میگف خفه شو، پسره میگف خودت خفه شو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تنها حسنش اینه سر و صدای ما که دوتا بچه داریم دیگه بین سر و صدای اینا گم شده

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون داداشش تحفست بابا همه دارن دیگه😳😳😳

خیلی عجیبن بخدا، همشششش تو خونشون داد و بیداد و دعواست

خیلی عجیبن بخدا، همشششش تو خونشون داد و بیداد و دعواست

😐😐😐

آخه ادم به باباش میگهه خفههه شوووووو؟؟؟؟؟

بخدا حتی کسایی که احترام پدرمادرشونم نگاه نمدارن چه نسل قدیم چه جدیداینجور نیستن اینا دیگه تحفن

این از بی کفایتی پدر ومادر بوده که بچه رو خوب تربیت نکردن الانم دیر نیست بزن از خونه ببرونش کنن ببین کی کجا جاش میده 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
این از بی کفایتی پدر ومادر بوده که بچه رو خوب تربیت نکردن الانم دیر نیست بزن از خونه ببرونش کنن ببین ...

دیروز باباش به پسره گفت از خونه برو بیرون پسره نرفت🤣

متاسفانه😐خدارررشکر ک خونه خریدن. کل کل خواهر برادری تا حدی طبیعیع اما دعواش با باباش نه. 

خوبه ک شمام سرو صدا داری. 

من چی بگم ک واحد کنارم دوتا بچه داره و مدام خانوم خدنه با صدااای بلند حرف میزنه باهاشون و بچه ها جیغ و داد وصدای بلند تی وی

ما کلا 8 صب همسرم میره و 9شب میاد و من سایلنت توو خونه😣

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊