2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 32 پست

وقتي باهم دعوامون ميشه و من قهر ميكنم ميره يه كادو وك و ولم ميخره 

از سركار كه مياد خسته و كوفته وايميسته كمكم ميكنه

چون باردارم پسرم رو ميشوره حمام ميكنه 

مامانم بخواد بياد پيشمون واسش بليط ميگيره با بهترين پرواز و اينجا تمام خرجهاشو ميده!

تاخالل با پسرم تند نشده و پدر خيلي خيلي خوبيه به لطف خدا

واسم خدمتكار گرفته 

برا بعد از زايمانم دنبال پرستاره  درحاليكه اينجا خيلي پرستار گرونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربون.دست ودلباز.رمانتیک‌.بامعرفت.شوخ وخنده رو.چشم و دل پاک.وفادار.عاشقمه عاشقشم💙

اخلاق بدش کوووو😂

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕
😐😐😐😐

اگ چشم پاک و وفادار ب حساب میاد از اخلاق خوب

داره اینارو😐😐

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕

[QUOTE=107792884]اخلاق بدش کوووو😂[/QUOTE

زود میخوابه شبا من تهنا میمونم😕

خیلی نگران آینده اس

والا دیگ یادم نیمیاد😂

خیلی وقته هم عقدیم تو امضام هس🙁

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
این بهترین اخلاقه تو این دوره

خیلی خوشحال شدم

من ؟😐 میگم دلم براش سوخت  خیلی دوس داره همه چیز واسم بخره ولی نمیتونه غصه میخوره  اونق ...

من شوهرمو دوست دارم چون دستش تو‌جیبشه از سن کم  کار میکنه ایندمون براش مهمه. جذبه مردونشو دوست دارم و اینکه دروغ نمیگه حتی مصلحتی.با معرفته.رمانتیکه.اقا برم‌یه بوسش‌کنم بیام😂

[QUOTE=107792884]اخلاق بدش کوووو😂[/QUOTE زود میخوابه شبا من تهنا میمونم😕 خیلی نگران آینده اس وا ...

خخخ😂بیا من برات بشمارم ضعف کنی 

غیرتی بیش از حد،غرغرو،خسیس(یکما)،زودجوش،(قاطی کنه کسی جلودارش نیس)،همشم باگوشیه😒😒😒اون یکیاشم یادم اومد میگم

بیشتر از ۳ سال عقد موندی؟😊😁

ان شا الله همیشه شاد و خوشبخت باشین و عشقتون پایدار 

ممنون و همچنين صداقت و چشم پاك بودنش علت اصلي ازدواجم باهاش بود 

اما اما اما بسيار عصبيه زود از كوره در ميره و قاطي ميكنه 

خخخ😂بیا من برات بشمارم ضعف کنی  غیرتی بیش از حد،غرغرو،خسیس(یکما)،زودجوش،(قاطی کنه کسی جلودارش ...

۳سال عقد بودی؟؟؟🤔

سخت نبود😢

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم