پدرم 1سال و نیمه فوت شده.من و مادرم تنهاییم.خواهرم ندارم.دختر خاله و دایی و اینا هم ندارم با فامیل پدرمم در ارتباط نیستیم 30 سالمه و مجردم حتی تو شهرمون دوستی هم ندارم شاغل هم نیستم تازه درسم تموم شده خیلی تنها و داغونم با خواستگار یا دوست پسری هم در ارتباط نیستم ک حداقل یکی بهم روحیه بده خوشمم از دوست پسر داشتن نمیاد.حالم امشب دیگه خیلی داغونه خیلی گریه کردم 😢😢😢
عزیزم پاکسازی کن هم دوست پیدا میکنی هم ازدواج میکنی هم سرکار میری و همه هم عالی ترینش برات اتفاق میوفته فقط پاکسازی کن.اگه بلد نیستی من براش تاپیک زدم بخونش کامل و انجامش بده دو هفته برای خوب شدن حالت تلاش کن.
چطوریه میشه بگی منم حالم خیلی خرابه وقتی فکر میکردم دارم به خواستم میرسم همه چی اوار شد سرم
عزیزدلم خیییلییی راحته اینقدر آسونه که خیلیا دلیلشون برای انجام ندادن پاکسازی همینه که مگه میشه همچین چیزی واقعا جواب بده!!! و جواب بله هست جواب میده برای هرررر مشکلی جواب میده فقط باید درست یادش بگیری.من براش تاپیک زدم کااامل از اول تا آخر همه ش رو بخون بعد اکه بازم سوالی داشتی بپرس اگه نه میتونی شروع کنی نهایتا بعد از دوهفته بخشی ار نتیجه یا نتیجه ی کامل آشکار میشه.😊👍
خوندم تاپیک تا جایی من الان مشکلمو باید با خدا صحبت کنم وبگم تقصیر اشغالای درونمه و لطفا پاکش ...
ببین عزیزم تاپیک رو کاااامل بخون حتی سوال جواب های کاربرا رو! عجله نکن برای شروع کردن اول کااامل درکش کن شده تمام فردا رو راجع بهش مطالعه کن بعد شروعکن.این همون دعاست تقریبا اما در دعا ما مسئولیت ۱۰۰درصد مشکل دو نمیپذیریم و نتیجه ی دعامون رو هم مشخص میکنیم یعنی دعا میکنیم که فلان بشه یا بهمان نشه!!! ما دعا کردن بلد نیستیم ما با دعا کردن اشتباهمون به جای بندگی خدایی میکنیم برای عمین مستجاب نمیشه!