2777
2789
عنوان

جاریام 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 118 پست
همین تصمیمو گرفتم  پاک میکنم و یه پیج دیگه میزنم

نه آنفالوشون کن بیشتر میسوزن😁

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
من ۲۲  اونام ۱۲-۱۵ سال ازم بزرگترن

اوف واقعا جای خجالت داره با این سنو سالشون این حجم از بی ادبیو.....

یبار بگو ب هرحال مام تا ب سن شما برسیم خیلی جای پیشرفت داریم دیگه شما جای مادرمو دارید اونوقت داشته ها و نداشته هاتونو با ما مقایسه میکنید

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا همش هر وقت میان خونه مادرشوهرم اینا یا جایی دعوتیم   لباسای ست میپوشن و میگن ما خیلی صمیم ...

عزیزم یه اصطلاح هست میگه اب گند،اب گندا میجوره

پس ناراحت نباش

تازه باید خوشحالم باشی که مثل اون ها ادم فخر فروشی نیستی

بشین و نگاه کن،دوستی شون دوامی نداره،از ما گفتن بود

بهترین روش تعامل با خانواده شوهر،احترام متعادل و قاطی نشدن

پس ناراحت نباش و بدون از زیرکی خودت بوده که در شان و شخصیتت نبوده جواب تیکه های چنین اشخاص کوچکی را بدی

اونا دارن شخصیت و تربیت خودشونا نشون میدن،شما از چی ناراحتی

یا طلاهاشونو میندازن هر جا که بریم  نیم ست و‌سرویس و هزار تا طلای دیگه و پز میدن تا گردن النگو ...

چقدر انسان های پست و حقیری هستن،فکر می کنن بزرگی و خوب بودن ادم ها به این چیزهاست

یا میگن وااای مستجری چیه  اجاره خونه چیه  ما از تولش خونه داشتیم واسه همون اصلا مستجری ن ...

ناراحت نباش گلم،وضعیت بیشترمون همینه،تنها نیستی

به تظرم روی اعتماد به نفست بیشتر کار کن

وقتی اعتماد به نفس بالایی داشته باشی خیلی از این مسائل حل شدنی

واقعا اعتماد به نفسمو از دست دادم  هیچی ندارم بگم  وقتی بگم میگن ما اصلا باتو‌نبودیم به ...

عزیزم شما نباید خودتو با اونها مقایسه کنی،هرکسی زندگیش جداست...کاری به اونها نداشته باش

زندگی مثل چرخ و فلک،یه زمانی یه سری از ادم ها بالان،یه سری از ادم ها پایین

یه زمانی هم ادم پایینی ها میرن اون بالا

پس غصه نخور،شما هم با تلاش و پشتکار از لحاظ اقتصادی پیشرفت می کنید

اینو بدون ،ادم تحصیلات عالیه داشته باشه،پولدار باشه و هزار چیز دیگه،اما شعور نداشته باشه به هیچ دردی نمیخوره

اگه به این نرفتنات و نداشتن اعتماد به نفست ادامه بدی اونا به هدفشون رسیدن.اتفاقا برو بگو بخند بذار ب ...

والا دیگه خودمم نمیدونم چیکار کنم 

از یه طرف میگم نرم میگن کم اوردن برمم همش اذیت میشم 

مامان بابای من یه شهر دیگن سه ماهی یه بار میرم برای اونا نزدیکن یکیشون تهرانه یکیشون طالقان هی میرن میگن اره مامانم اومد مامانم رفت اینو‌برام خرید برام اینکترو کردن میان کمکم منم هیچی چون مامانم سالی یه بار میتونه بیاد اینجا بخاطر درس خواهر برادرم ☹️😢

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
نه آنفالوشون کن بیشتر میسوزن😁

شوهرم دیشب گفت بلاکشون کن بلاک کردم 😂😑

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
اوف واقعا جای خجالت داره با این سنو سالشون این حجم از بی ادبیو..... یبار بگو ب هرحال مام تا ب سن شم ...

اره بخوایم ماشین عوض کنیم یا یه پیشرفت کوچولو حسادت از چشاشون میزنه بیرون قشنگ بروز میدن 

واقعا بعصی ها انقد ارزش جواب دادن ندارن که منه شنونده هم ترجیح میدم جوابی بهشون ندم . شاید پوششو ظا ...

مرررسی عزیزم همون کارو‌میکنم 🙏🏻🙏🏻

هر کسی که باعث ناراحتی و بهم خوردن اعصاب و خراب شدن روحیه ات میشه رو بذار کنار . بنظرم ارتباطتو به ح ...

دقیقا خواهرشوهرمم همینو میگه🙏🏻

شوهرت چیزی نمیگه؟

چرا اگه پیش شوهرم چیزی بگن جوابشونو میده اما اصلا پیش مردا خاله زنکی نمیکنن 

چون به بار شوهرم به برادراش گفته بود اونام با زناشون برخورد کرده بودن الان پیش مردا لالن 

شما عروس چندمید ؟ اونا چی ؟ 

من سومیم 

اونام اولی و‌دومی