2777
2789
عنوان

جاریام 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 118 پست

عجب آدمای بدذاتی هستن.رهاشون کن بچسب به زندگیت.حرف این آدمای عقده ای بادهواس.دلت نشکنه مگه مال دنیا به کی وفا کرده که به اینا بکنه.زندگی هرچی ساده تر قششنگتر.قرار نیست تا ابد مستاجر باشی بالاخره خونه میگیری دیر یا زود.آدمای تلخ نباید روت اثر بذارن از زندگیت حذفشون کن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

هر کسی که باعث ناراحتی و بهم خوردن اعصاب و خراب شدن روحیه ات میشه رو بذار کنار . بنظرم ارتباطتو به حداقل برسون.این جور آدما همش  انرژی منفی هستن و مطمئن باش خدا دقیقا همین اتفاقات رو سره راهشون می ذاره. 

چقدر درسته این مطلب....بعضیها خیلی فقیرن بجز پول هیچی چیز دیگه ای ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی ببخشید این دیگ از بیشعوریشونه و با ادم نفهم و بیشعور هم نمیشه طرف شد چون اصلا نمیفهمه..خودتو ناراحت نکن فقط میتونم بگم بگیر ب ی طرفت..هروقتم از این ب بعد از داشته هاشون گفتن شماهم تیکه بنداز بگو هرکس هرچی داره مِنَتِش ب    ک و ن خودشه ن دیگران

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

عزیزم اگه از نظرشون واقعا پایین بودی نه تنها چیزی نمیگفتن دلسوزی هم میکردن واست!ببین چی داری که اونا ندارن و اینجوری دارن میسوزن با همین فرمون برو جلو حسابی بچزونشون  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
همش میگن ما ۱۲_۱۵ سال از تو‌زودتر ازدواج کردیم  مهریمون بیشتر  جهیزیمون بیشتر  عرو ...

بگو خاك تو سرتون ك ارزشتون با تير تخته بالا ميره

من شوهرم منو واسه خودم ميخاد نه بخاطر تير تخته

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
همش میگن ما ۱۲_۱۵ سال از تو‌زودتر ازدواج کردیم  مهریمون بیشتر  جهیزیمون بیشتر  عرو ...

شوهرت چیزی نمیگه؟

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شما عروس چندمید ؟ اونا چی ؟ 

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

وای من امشب دلم گرفته بود الان تاپیکت و خوندم بیشتر اشک ریختم . میفهممت من نزدیک ترین کسام بیشتر از یک ساله بیرون و رستوران و جاهای تفریحی میرن بهم نمیگن چون مشکل مالی پیدا کردم نزدیک دو ساله . اونا هم خیلی خوش تیپ و مارک پوشن . اونا هم نمیدونم خواسته یا ناخواسته  میگن  چیزایی ولی سعی میکنم به روم نیارم . ولی عزیزم همه آدما مشکل دارن . ظاهر و نبین پول خیلی مهمه خیلی دلخوشی میاره ولی بزار به پای اینکه مریضن

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              
خاك تو سرشون من جات باشم ديگه پامو جايي ك اونا هستن نميزارم ب مادرشوهرمم ميگم خاك او سرت اونا در ا ...

کادرشوهرمم ناراحت میشه بعضی وقتا اوما نمیتونه چیزی بهشون بگه که قهر میکنن 

اصلا نمیرم دیگه 

شوهرمم میگه اینطوری راحتتریم 

هر جا دعوتمون میکنن بهونه میتریم و نمیریم چون واقعا با حال بد میام خونه 

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

وااااااای بهشون.آدم هیچی نمیتونه بگه.باید آدم خیلی وقیح باشه و این حرفارو بزنه.ذره ای ترس از خدا ندارن این دست آدما‌.به بدترین شکل مجازات میشن خدا خودش تو قران گفته.جاهلیت زمان پیامبر که دخترارو زنده به گور میکردن الان این شکلی ظهور کرده

ببین اینا هیچییییی ندارن

فقط بلدن پز الکی بدن

به نظرم رابطتو کم کن باهاشون

وقتی هم که پیششونی با اعتماد به نفس باش 

بعد حرفاشون فقط یه پوزخند تحویلشون بده

همین بسه واسشون

کادرشوهرمم ناراحت میشه بعضی وقتا اوما نمیتونه چیزی بهشون بگه که قهر میکنن  اصلا نمیرم دیگه&nbs ...

كار خوبي ميكني

مادرشوهرتم اگه مادرشوهر بود عفريته هارو ميشوند سرجاشون

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
وای من امشب دلم گرفته بود الان تاپیکت و خوندم بیشتر اشک ریختم . میفهممت من نزدیک ترین کسام بیشتر از ...

دقیقا با مادرشوهرم اینا و خواهرشوهرم اینا دسته جمعی رفته بودن رستوران و گردش و اینا اصلا به ماهم نگفته بودن کلیم عکس گذاشتن همه جا که ببینم 

تاپیکم زدم براش

از اونموقع دیگه هیچ جاا نمیریم 😔

اعتماد به نفس ندارم 

هرچی میپوشم فک میکنم زشته 

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️