2777
2789
عنوان

جاریام 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب بده خیلی راحت با اعتما  ب نفس

بگو هرکس زندگی خودشو داره ولی این نهایت پستی ی ادمو میرسونه بخواد خودشو بخاطر وسایلش با ارزش بدونه 

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
جواب بده خیلی راحت با اعتما  ب نفس بگو هرکس زندگی خودشو داره ولی این نهایت پستی ی ادمو میرسونه ...

واقعا اعتماد به نفسمو از دست دادم 

هیچی ندارم بگم 

وقتی بگم میگن ما اصلا باتو‌نبودیم به تو‌نگفتیم 

منظوری نداشتیم بعد میخندن که چه به خودش گرفته 😭

باورتون میشه عروسی خواهر شوهرم  سه میلیون لباس خریدن ارایشگاه یه ملیونی رفتن 

منم معمولی لباسم شد ۴۰۰ ارایشمم ۲۵۰ تومن 

بعد مادرشوهرمم هی میگفت بهشون که عین فرشته ها شدین دلم به حال خودم سوخت

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

یکی از قشنگ ترین عبارات دنیا عبارت "به تو چه" هست

اصن هر وقت اینو به یه مزاحم فضول می گم قشنگ هفت هشت کیلو وزن اضافه می کنم.

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
واقعا اعتماد به نفسمو از دست دادم  هیچی ندارم بگم  وقتی بگم میگن ما اصلا باتو‌نبودیم به ...

حتما حتما رو خودت کار کن و اصلا بهشون توجه نکن

با کس دیگه تو فامیل گرم بگیر

تو نیاز ب تعریف مادرشوهرت هم نداری

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

خاك تو سرشون

من جات باشم ديگه پامو جايي ك اونا هستن نميزارم

ب مادرشوهرمم ميگم خاك او سرت اونا در اصل دارن ب پسرت توهين ميكنن ك نميتونه شرايط ايده ال براي من فراهم كنه

هيچي نگو هيچي

فقط بگو خدارو شكر همين

غير از اين بگي ميگن حسودي ميكنه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
چقدرررر ندید بدید تشریف دارن 😣😣

همش میگن ما ۱۲_۱۵ سال از تو‌زودتر ازدواج کردیم 

مهریمون بیشتر 

جهیزیمون بیشتر 

عروس ارزشش به ایناست 

عروسیمون پر شور تره بهترین عکسا و فیلم برداریهارو داشتیم زمان خودمون و... لباس عروسامونو داریم هنوز و کلی چیز دیگه 

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
جاری من یه دختر دهاتی پرو که ب من زور میگه

عجب ... 

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

خدا شفا بده. پولدار که فقیر میشه تا سالها بوی پول میده اما وقتی یه تازه به دوران رسیده پولدار میشه تا قرن ها بوی عقده هاشو میده

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻