2777
2789

عنوانت چه ربطی داشت؟

باید هر شب شیاف پروژسترون بذاری

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عنوان دستم خورده ....شیاف تا چند روز

تقریبا تا ماه ششم هفتم باید بذاری عزیزم.نیازیم به نسخه پزشک نیست . فقط در این صورته که نی نی زبونم لال سقط نمیشه

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
عنوانت چه ربطی داشت؟ باید هر شب شیاف پروژسترون بذاری

نمیشه ک الکی تجویز کرد...اول باید قلبش تشکیل بشه..بعدش ایشون ک لکه بینی ندارن

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
نمیشه ک الکی تجویز کرد...اول باید قلبش تشکیل بشه..بعدش ایشون ک لکه بینی ندارن

ربطی نداره به لکه بینی . 

جاریم رفت دکتر...نداد بهش.و گفت استفاده نکن

هیچ عوارضی نداره . اتفاقا استفاده بکنه بهتره تا بخواد خدایی نکرده به لکه بینی بیفته 

بنظر منم بدون تجویز پزشک نذار دکترت صلاح بدونه میده بهت خدای نکرده اگه مشکلی داشته باشه جنین سفت میکنه شیاف سقط کردنت سخت میشه این دردا همش طبیعیه من از اول بارداری داشتم درد تخمدان تا همین الانم دارم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
بنظر منم بدون تجویز پزشک نذار دکترت صلاح بدونه میده بهت خدای نکرده اگه مشکلی داشته باشه جنین سفت میک ...

منم نظر شمارو دارم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)