2821
2789
کی؟رهام؟

اِواااااا تو از کجا فهمیدی؟؟؟منتها الان یکی دیگه شده😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من با شوهرم قهریم شاید هم جدا بشم اما خیلی دلتنگم 😢😢😢😢

👈از این ادما دورم کن بدو خوب نداره خستم اونا که دسته مردونه دادن فهمیدیم چقد پستن 😢از این ادما دورم کن نمیخام هیچکیو اصلا تا وقتی که کارشون گیره همشون دورمون هستن 😔این روزا تشنه ی یکم مردونگی ام اما که حیف نیست لااقل تو بام بمون نزار بشن چشمای من خیس😢♥♥♥♥♥♥👉
دیگه برام وقتی نداره

شغلش چیه

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              
اِواااااا تو از کجا فهمیدی؟؟؟منتها الان یکی دیگه شده😂

جهانی شد رهام تو 

و سینا پری ک اون عوض کرد گویا

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم