2777
2789
عنوان

لیزر با دستگاه IPL

9010 بازدید | 24 پست

دوستان لیزر با دستگاه ipl بهتره یا الکساندرا؟ ipl خیلیییی درد داره.میخام بدونم می ارزه؟ یخرده هم میسوزونه پوستو.اطراف حبیب اللهی جای خوب با قیمت مناسب میشناسید واسه لیزر موی زاید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لیزر IPL جواب نمیده ، وقت و هزینتونو صرف IPL نکنید.

لیزر الکساندرا برای پوست‌های روشن با موهای ضخیم مثل ناحیه‌ی بیکینی جوابگو هست و موهای کرکی رو نمیزنه...

لیزر دایود از همه بهتره، همه طیف رنگ پوست و همه ضخامت مو رو جواب میده.

من الکسی میرم سبزه هستم با موهای ضخیم مشکی فول بادی 6جلسه برام ج داده خیلی خوب بوده 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
برای صورت  چی خوبه؟ یکم راهنمایی میکنی

رنگ پوستتون ؟ ضخامت و رنگ موهاتون ؟

ناحیه هورمونی (دور لب، چانه، زیر فک) موی ضخیم دارید یا نه؟

کل صورتتون رو میخواهید لیزر کنید یا فقط ناحیه هورمونی ؟

رنگ پوستتون ؟ ضخامت و رنگ موهاتون ؟ ناحیه هورمونی (دور لب، چانه، زیر فک) موی ضخیم دارید یا نه؟ کل ...

کلشو

دور لب که شدیده رنگ پوستم نسبتا سفیده

زیر فک هم هست از کرک یکم کلفت  تره 

زیر چانه اصلا ندارم

ممنون میشم کمکم کنی خیلی سردرگمم 

شهرمونم کوچیکه دو سه تا دکتر هست 

کلشو دور لب که شدیده رنگ پوستم نسبتا سفیده زیر فک هم هست از کرک یکم کلفت  تره  زیر چانه ...

اگر کل صورت میخوای بزنی دایود برو، دایود حتی موهای کرکی رو هم می‌زنه، صورت هم یه جاهاییش موهاش کرک هست.

الکساندرا برای صورت فقط روی موهای هورمونی ضخیم جواب میده.

برای دایود هم از همه دکترای شهرتون بپرس هرکی دستگاهش جدیدتره برو که شاتِش قوی‌تر باشه.

قبلش هم بگو حساسیت پوستتو تعیین کنه.

پیش اینایی هم که دکتر نیستن الکی یه دستگاه آوردن و قیمت ارزون میدن و الکی میگن زیر نظر پزشک کار میکنن نرو اصلا... گول نخور، دروغ میگن، تنظیم و حساسیت پوست بلد نیستن، میزنن صورتتو می‌سوزونن می‌مونی با لکه‌های داغون، یا ممکنه جواب ندی به لیزرشون که دیگه کارت درومده چون موهات مقاوم میشن و دیگه به این راحتیا نمی‌تونی از دستشون خلاص بشی...

حساسیت پوستی رو چطوری تعیین میکنن؟ یعنی خودم چطور بفهمم مرسییی از کمکت

خود پزشک با توجه به تن رنگ پوست و نوع مو و نوع دستگاهش اطلاعاتی داره که متوجه میشه حساسیت پوستیتون چقدره و با توجه به اون قدرت مناسب شات دستگاه رو تعیین میکنه.

خواهش میکنم عزیزم   

میترسم دکتر بخاطر پولش حساسیت هم داشته باشم لیزر بکنه نمیدونم که خیلی میترسم

نه نگران نباش، پزشک برای اعتبار خودشم که شده کاری نمی‌کنه که اسمش بد در بره، نهایت پوستت حساس هم باشه قدرت شات رو کم میکنن، جوری تنظیم میکنن که پوست نسوزه و لک نشه.

یه نکته هم مهمه که برای تاثیر بهتر لیزر، بعد ازین که لیزر کردین بهتره تا ۱۲_۲۴ ساعت اون ناحیه شسته نشه.