2777
2789
سلام عزیزم من بعد ۶ ماه باردار شدم ۵ روز قبل موعدم ترشح صورتی دیدم با تیر کشیدنایی تو رحمم

من همیشه قبل پریودام لکه ی قهوه ایی میبینم .2بار اقدام کردم باردار نشدم .الان خیلی استرس دارم که بارور نشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه قبل پریودام لکه ی قهوه ایی میبینم .2بار اقدام کردم باردار نشدم .الان خیلی استرس دارم که بار ...

منم دقیقا مثل خود شما بودم دو روز لک داشتم بعد پریود میشدم استرس خودش عامل اینه که نمیذاره لانه گزینی انجام بشه اگر زیر ۳۰ سال هستی تا یک سال طبیعیه اگر خیلی عجله داری میتونی دکتر بری و ازش دارو کمکی بگیری برای تحریک تخمدونات البته اگر آقای شوهر همه چیزش نرمال باشه استرس هم کنار بذار

من چند کار رو همزمان انجام دادم اول اینکه عرق رازیانه و بومادران هر کدوم نصف استکان روزی یک بار میخوردم دوم اینکه سه قاشق سیاه دانه رو بلافاصله که آسیاب کردی با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوطش کنی حتما بلافاصله چون سیاه دانه آسیاب شده اگر تو هوای آزاد قرار بگیره سمی میشه پس بلافاصله با عسل قاطی کن و خودت و همسرت روزی یک قاشق مربا خوری ازش بخورین خیلی عالیه سوم پیاده روی روزانه نیم ساعت چهارم گیاه خرنوب از عطاری بخر و تهیه دمنوشش رو از نت بگیر برای شوهرت درست کن روزی ۳ بار نصف لیوان بخوره برای تحرک و تعداد اسپرم عالیه