2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 33 پست

کاپو تو دیجی کالا دیدم دویستو خورده ایه

نظر کاربرارو خوندم همه راضی بودن و کلی تعریف کردن و میگفتن مقرون بصرفست

ولی خب خون مگه تو اون کاسه جمع نمیشه بعد باید تخلیه شه؟خب اون خونه که میمونه تو واژن باعث عفونت نمیشه؟

بعد چندوقتز یه بار باید ببری خالیش کنی؟مثلا خیابون باشی و اون پر شه چیکار باید کرد🤔

الان اسم کاربریت رو دیدم اگه مردی خاک تو سرت اگه خانم هستی مگه اسم زنونه قحط اومده مادر؟

خخخ اخه هرچی اسم میزدم خطا میداد میگف اسمت تکراریه دیگ ناچار شدم این اسمو بزنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاپو تو دیجی کالا دیدم دویستو خورده ایه نظر کاربرارو خوندم همه راضی بودن و کلی تعریف کردن و میگفتن ...

خوب هر ۱۲ ساعت دیگ باید خالیش کنی راحته دیگ---برا محیط کار خیلی خوبه.ولی فک نمیکردم ی همچی قیمتی داشته باشه

کاپو تو دیجی کالا دیدم دویستو خورده ایه نظر کاربرارو خوندم همه راضی بودن و کلی تعریف کردن و میگفتن ...

هر هشت تا دوازده ساعت باید خالیش کنی مارک لونت مارکی هست که مورد تایید وزارت بهداشته و اینکه نه اصلا عفونت ایجاد نمیکنه 

چیه؟

ی چیزی شبیه قیف ک میزاری تو واژن تو تایم پریودی هر ۱۲ ساعت هم حداکثر زمان تخلیه شهباید از واژن بیرون بکشی و بشوری و دوباره جا بزاری بجای استفاده از پد و تامپون

هر هشت تا دوازده ساعت باید خالیش کنی مارک لونت مارکی هست که مورد تایید وزارت بهداشته و اینکه نه اصلا ...

ولی خیلی راحته

من به همه مارکهای نوار حساسیت گرفتم جدیدا

قشنگ بعد هر پریودی یه لایه ورداشته میشه از پوستم

فقط با پرمیس قدیمیا هستن که برا بچه هام میزاشتن بزرگه خیلی

از اونا میسازه اونام خیلی گندن اذیتم میکنن

باید بگیرم حتما

ولی خیلی راحته من به همه مارکهای نوار حساسیت گرفتم جدیدا قشنگ بعد هر پریودی یه لایه ورداشته میشه ا ...

عالیه حتما بگیر راحت میشی من دیگه از پد چندشم میشه نمیدونم چ طوری تحمل میکردم چن ساعت باهام در تماس بوده

عالیه حتما بگیر راحت میشی من دیگه از پد چندشم میشه نمیدونم چ طوری تحمل میکردم چن ساعت باهام در تماس ...

ممنون عزیزم اطلاعات خوبی بهم دادی.فقط ی سوال گلم چون بعضی ازین کاپ ها بلند ان و پهن بعضی هام کوچیک و کوتاه من چطور بفهمم ک چ اندازه بخرم؟