2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 43 پست
عروسی گرفتن براش شیرین تره تا جلوی خانواده شوهر سابقش خودنمایی کنه 😑

انقدر شوهر سابق مهمه تا آدم بچه شوهر دوم به خاطرش بکشه!!!!!  حالا انگار شوهر سابق نشسته زندگی اینو زیر نظر گرفته!!  احتمالا الان اون با یکی دیگه است!!!!! 

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
انقدر شوهر سابق مهمه تا آدم بچه شوهر دوم به خاطرش بکشه!!!!!  حالا انگار شوهر سابق نشسته زندگی ا ...

کل زندگی دومش رو در راستای سوزوندن قبلی داره برنامه ریزی میکنه دیگه ولش کردم هر چی میگم انگار نه انگار تو ذهنش دقیقا چی میگذره نمیدونم خسته شدم دیگه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عروسی گرفتن براش شیرین تره تا جلوی خانواده شوهر سابقش خودنمایی کنه 😑

آخه یه موقع یکی واقع اوضاعش ناجوره سقط می کنه اون می گیم چاره ای نداشته!!  ولی اینا دیگه از سر شکم سیری و خوشی این کار می کنن!! انگار قراره بقیه دنیا به میل و خواسته اینها پیش بره!!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
آخه یه موقع یکی واقع اوضاعش ناجوره سقط می کنه اون می گیم چاره ای نداشته!!  ولی اینا دیگه از سر ...

حالا کاش میل و خواسته منطقی و معقول بود . والا کلی دختر جوون و زیبا و ... دارن بدون عروسی و مراسم میرن سر زندگیشون ...‌

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
کل زندگی دومش رو در راستای سوزوندن قبلی داره برنامه ریزی میکنه دیگه ولش کردم هر چی میگم انگار نه انگ ...

ولش کن!!  بعضی ها همینن!!

من خیلی از زن ها رو دیدم که ازدواج دوم با پختگی بیشتر و با درایت بالاتر به پیش می برن!!  ولی بعضی ها هم مثل این دوستتون فقط دنبال برطرف کردن عقده هاشون هستن!!!  آدم تعجب می کنه!!

ولش کن!!  بعضی ها همینن!! من خیلی از زن ها رو دیدم که ازدواج دوم با پختگی بیشتر و با درایت بال ...

فقط خدا کنه این تصمیماتش باعث بهم خوردن این زندگیشم نشه

حالا کاش میل و خواسته منطقی و معقول بود . والا کلی دختر جوون و زیبا و ... دارن بدون عروسی و مراسم می ...

منم بدون عروسی رفتم سر زندگیم چون شوهرم دستش خالی بود پشیمونم نیستم واقعا پدر و مادرش قرار نبود هیچ کمکی برای مراسم عروسی بکنند تو دوران عقد هم دیگه اونجا داشتم اذیت می شدم ۷ ماه عقد بودم دیگه حس می کردم بعضی وقت ها کم محلی ام می کنن تا کمتر برم اونجا!!  به شوهرم گفتم هر چی پول داری جور کن تا خونه رهن کنیم و بریم  اینا دیگه دارن منو سبک می کنن!!! 

فقط خدا کنه این تصمیماتش باعث بهم خوردن این زندگیشم نشه

واقعا!!  به هر حال سقط بی دلیل نکبت و بدبختی خودش همراه میاره!!

منم بدون عروسی رفتم سر زندگیم چون شوهرم دستش خالی بود پشیمونم نیستم واقعا پدر و مادرش قرار نبود هیچ ...

واقعا ضرر نکردی ‌. دختر دایی خود منم بی عروسی رفت چون پدرشوهرش فوت شد باید یکسال صبر میکردن و کلی هم خرج مراسم فوت پدرشوهر شده بود گفت برام نمی ارزه صبر کنم

واقعا!!  به هر حال سقط بی دلیل نکبت و بدبختی خودش همراه میاره!!

واقعا از دستش مستاصلم

واقعا ضرر نکردی ‌. دختر دایی خود منم بی عروسی رفت چون پدرشوهرش فوت شد باید یکسال صبر میکردن و کلی هم ...

حالا جالب اینجاست تو دوران عقد منو کم محلی می کردن که زیاد نرم اونجا  بعد مستقل شدنمون مدام گلگی می کردن که چرا نمیاد هر بار سر بزنید بهمون!!!

آدم یه چیزها تو دلش همش می مونه ما یه زمانی که بهشون احتیاج داشتیم تنهامون گذاشتن بعد که تو زندگی پیشرفت می کنیم و به جایی میرسیم که احتیاجی بهشون نداریم متوقع می شن که باید جبران کنید!!!

واقعا از دستش مستاصلم

ولش کن خودش می دوند و زندگیش  تو هر چه لازم بوده رو بهش گفتی 

قد تبین رشد من الغی 

حالا جالب اینجاست تو دوران عقد منو کم محلی می کردن که زیاد نرم اونجا  بعد مستقل شدنمون مدام گلگ ...

دقیقا وقتی که مستقل شدین خطر خرج برای عروسی هم رفع شده دیگه تمایل به رفت و امد پیدا کردن تا یه جا باشه راحت بخورن و بریزن و بپاشن

ولش کن خودش می دوند و زندگیش  تو هر چه لازم بوده رو بهش گفتی  قد تبین رشد من الغی

اره واقعا گل گفتی ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩