2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 43 پست
پشیمون که نه نشدم .اره یع دختر سه سال نیمه دارم یکی دیگه هم الان باردارم که ناخواسته شده تصمیم به سق ...

به سلامتی شاد باشین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پس چراقدرشو نمیدونه خدااااا خودت به راه راست هدایتش کن

براش طلا و عروسی و کور کردن چشم خانواده شوهر اولش مهمتره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فقط میتونم بگم متاسفم براش همین 😞

منم دارم از عصبانیت منفجر میشم

بنظرم تودخودت دور بگیر بذار به عهده خودش شاید فردا خدای نکرده این ازدواجش دوومی نداشته باشه انوقت یه ...

والا من که کاری باهاش ندارم هی پیام میده التماس میکنه کمک کنم سقط کنه امروز گفتم یکبار دیگه بگی بلاکت میکنم

حرص نخور توتلاشتو کردی به قول معروف نرود میخ اهنی درسنگ

بازم دست خودم نیست 😑

یکی از دوستام تو دوران عقد از ترس حرف دیگران رفت کورتاژ کرد الان ده ساله باردار نمی شه!!!  چسبندگی رحم پیدا کرده!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
یکی از دوستام تو دوران عقد از ترس حرف دیگران رفت کورتاژ کرد الان ده ساله باردار نمی شه!!!  چسبن ...

از یه طرف میخوام بگم حقشونه که دیگه بچه دار نشن از یه طرف دلم نمیاد دوست من فقط سر خودخواهی و چشم و هم چشمی میخواد سقط کنه

از یه طرف میخوام بگم حقشونه که دیگه بچه دار نشن از یه طرف دلم نمیاد ولی دوست من فقط سر خودخواهی و چش ...

چطوری اینها هیچ حسی به بچشون ندارن!!!

من یه حاملگی پوچ داشتم خودش سقط شد تا چند ماه افسردگی گرفته بودم!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
چطوری اینها هیچ حسی به بچشون ندارن!!! من یه حاملگی پوچ داشتم خودش سقط شد تا چند ماه افسردگی گرفته ب ...

عروسی گرفتن براش شیرین تره تا جلوی خانواده شوهر سابقش خودنمایی کنه 😑