2777
2789
عنوان

سقط جنین

737 بازدید | 43 پست

تصور کنین ازدواج دومتونه و عقد بسته این و بخاطر عدم رعایت باردار شدین . بخاطر اینکه فعلا موقعیت گرفتن عروسی توپ و طلا و خرید و جهاز ... ندارین سقط میکنین یا از اینا میگذرین و میرید سر زندگیتون ؟ 

پی نوشت : چی بهتون بگن از سقط منصرف میشید ؟

اگه همه پستا رو جواب ندادم پیشاپیش عذر میخوام خیلی از دست دوستم عصبانیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

از زندگی که با گرفتن حق زندگی یه موجود بی دفاع شروع بشه توقع خیر و برکت دارن؟؟؟؟؟

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نگهش میداشتم مطمئن هستم  منتظر حرفی از کسی نمیشدم

👏👏👏👏👏⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من شاید فقط ترس از عقوبتش بی خیال شم بدون عروسی برم سر زندگیم‌.چون چند مورد دیدم بعدش بلا سرشون اومده.همکار خواهرم بعد سقط تصادف بدی کرد یه ماه توو کما بود

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!

به دوستت بگو واقعا تو اینقدر خودخواهی که‌ میخای بخاطر عشق و حال خودت یه بچه رو بکشی و از زندگی محرومش کنی؟؟؟ فقط بخاطر اینکه عروسی توپ و طلا بگیری؟؟؟؟ واقعا که...  میخواستید حواستونو جمع کنید حالا ک جمع نکردید پس دیگه زندگی رو ازش نگیرید... این چه انصافیه

خداوندا یا توانی برای تغییر عنایت کن یا صبری برای سازش
از زندگی که با گرفتن حق زندگی یه موجود بی دفاع شروع بشه توقع خیر و برکت دارن؟؟؟؟؟

بهش میگم طلاهای مجردیت رو بفروش یه مراسم ساده بگیر میگه عروس بی طلا نمیشه ابروم میره . در کل همه هدفش اینکه جروی خانواده شوهر اولش براش سنگ تموم بذارن ازنظر خودش

هیچ چیز ارزش گرفتن جون یه بچه‌ی بی‌گناه رو نداره.....  اتفاقا از همه‌چی میگذرم تا اون دنیا بیاد...😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
به دوستت بگو واقعا تو اینقدر خودخواهی که‌ میخای بخاطر عشق و حال خودت یه بچه رو بکشی و از زندگی محروم ...

میگه اره نمیخوامش

من تو عقد باردارشدم سقطش کردم چون شرایطش اصلا نداشتیم 

پشیمون نشدی؟ الان باز بچه دارین ؟

خدایا شکرت میکنم برا همه چی ولی نگاه کن من ۲ساله دارم میدووم برا داشتن یه نعمت ازطرف تو ۲سال شبو روزم شده فکر یه بچه اونوقت به یکی این نعمت بزرگتو میدی که قدرشو نمیدونه حتی قصد پس دادانش رو داره خدایا شکرت به خاطر هرچیزی که بهم دادی ویاندادی😞😢

خدایا شکرت میکنم برا همه چی ولی نگاه کن من ۲ساله دارم میدووم برا داشتن یه نعمت ازطرف تو ۲سال شبو روز ...

والا یکی از دلایل طلاقش همین بچه دار نشدن شوهراولش بود ...