2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

185 بازدید | 17 پست

دوستان سلام پسر من بیست روزشه ومشکلم اینه که وقتی داره شیر میخوره خوابش میبره اما به محض اینکه میذارمش توجاش میپره گریه میکنه واین جریان تا سه الی چهار ساعت ادامه داره. بنظر شمامشکل چیه؟ کسی تجربه ای داره؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار خوابش عمیق بشه بعد بذار  حتما دست و پاشو بپیچ با ملافه یهو نپره

یعنی چنددقیقه بغلم نگه دارم؟ گاهی میپیچم آروم میشه بعضی موقع ها میخواد دستاشو دربیاره همش فشار میاره بهخودش و جیغ میزنه. کلافه شدم دیگه

دختر منم اینجوری بود دلیلش اینه که نوزاد وقتی تازه متولد‌ میشه و از بدن مادر جدا میشه انگار احساس ناامنی میکنه و تا وقتی که تو آغوش مادره آرامش داره ولی به محض جدایی بیقرار میشه 

من که ۵ شب اول بعد از زایمان شب تا صبح تو بغلم گرفتمش 

یعنی چنددقیقه بغلم نگه دارم؟ گاهی میپیچم آروم میشه بعضی موقع ها میخواد دستاشو دربیاره همش فشار میاره ...

آروغشو بگیر حتما فوقش بیدار میشه دوباره می‌خوابه 

آره بغلت نگه دار شل شل که شد خوابش عمیق شد بذار تا چند ثانیه هم دستاشو تو دستت نگه دار نپره 

دختر منم همینجوری بود اینقد زود به زود شیر میخورد همش پنیرو میکرد میگن بچها اولش احساس ناامنی میکنن همش آغوش مادر میخوان

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
دختر منم اینجوری بود دلیلش اینه که نوزاد وقتی تازه متولد‌ میشه و از بدن مادر جدا میشه انگار احساس نا ...

منم خوابوندمش بغلم وااای چه حس خوبی داشتم تاصبح بغلم بود اخر پرستار دعوام کرد گفت بذار سرجاش بچه رو میفتی روش توخواب😂

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
آروغشو بگیر حتما فوقش بیدار میشه دوباره می‌خوابه  آره بغلت نگه دار شل شل که شد خوابش عمیق شد ب ...

بعضی اوقات حتی ده دقیقه هم میزنم پشتش آروغ نداره. یعنی شیرنخورده؟