2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

899 بازدید | 62 پست

دوستان دیشب مادرشوهرم زنگم زدک میخان برن کربلاباشوهرش بعدازما خذافظی کرد.ولی من حلالش نکردم چون خیلی اشکمودراوردخیلی دلموشکونده.شوهرم صبح گفت ازمامانم راضی باش ولی نمیتونم.ب نظرتون ب شوهرم بگم حلالش نکردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کینه ای نباش حلال کن 

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

وای امروز هم تاپیک مادرشوهر میزنن😂

ن نگو اونم بدش میاد خب مامانشه دوس داری شوهرت بگه بهت ک مامانتو نمیبخشع؟؟ هرچیو ک واس خودت پسند نمیکنی واس دیگرانم پسند نکن

آذر ماهیا عشقن❤

نه بگی جزاینکه ناراحتی بین خودتون پیش میادهیچی دیگه توش نی.توببخش بسپاردست خدا بگوخدایامن میبخشم ومیسپارمش دست تو

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

چییییی به شوهرت میگی مادرشوحلال نمیکنی😲😲😲 والاشوهرتونمیدونم ولی یباراین حرفوب شوهرم گفتم نزدیک بودمث سگ منوبخوره تاصب همش پارس میکرد😆😆😆

صدسال بعدا مرگ من اگربشکافی گورمن خواهدشنیدازقلب من❤دوستت دارم محبوب من😘F

فکر کردی برگرده عوض میشه ، نه
همونیه که بوده
بر اساس عادت میگن حلال کن
حتی حلالیت خواستن ها هم از صمیم قلبشون نیست مثل تعارفات روزمره شده که میخوان برن یه جا توی حرفای مرسوم میگن حلال کن

پدرمادر شوهرم فحشم دادن دلمو شکوندن ،رفتن کربلا ،مادرشوهرم صبح رفتن اومد ازم خداحافظی کنه ،خودمو زدم به خواب ،واگزارشون کردم به خدا 

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

راستش كافر و بى دين نيستم ولى نميدونم چرا اعتقادى به حلال كردن و نكردن ندارم

ميگم هركى دل كسيو شكست يه روز تاوان ميده حالا يا تو اين دنيا يه اون دنيا

چون من بگذرمم خداى من نميگذره

حالا زبونى بخشيدن يا الكى بخشيدن بنظرم مهم نيس چون خدا از همه چى خبر داره

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...