2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش باشه😢😢😢😢😢😢

دیگ باید خودت بخوای وقتی یکی دو کیلو کم کردی اشتیاقت بیشتر میشه  دوستم چهارده کیلو کم کرد اون برنامه غداییش  خیلی سخت بود خیلی

مامان دو پسر شیطون 

منم میخوام 5کیلو کم کنم هی شروع میکنم بهم میزنم منم پایه میخوام

پنج کیلو چیزی نیس راحته کم کردنش به تاپیک من سری بزن کم وبیش هم رعایت کنی کافیه تا عید راحت کم میکنی

مامان دو پسر شیطون 

🤔🤔🤔🤔چی شد 

اخه عزیزم این ک گفتی جالب بود من خودم دارم قرص مصرف میکنم اونم اورجینال باراولمم نیست الان بعد از۳ سال باز شروع کردم این قرصا همش الکی و الکیه مگر قرص اورجینال خارجی ک واقعا اورجینال باشه اونم بستگی ب متابولیسم بدن هرکس داره رو هربدنی ی جواب میده بعدشم پایشون ورزش و تغذیس امثال این قرصا ک میگین خاله من انقدر امتحان کرده ینی بگم چندین ساله اما ی کیلوهم کم نکرده مگر قرص اورجینالش و خارجی اونم با ورزششششششش و رژیم 

اخه عزیزم این ک گفتی جالب بود من خودم دارم قرص مصرف میکنم اونم اورجینال باراولمم نیست الان بعد از۳ س ...

حالا چه ربطی داشت که تمسخر میگیری من راهنماییش کردم با دکتر تغدیه صحبت کنه خودش بگه قرص گیاهی الفا اسلیم وقهوه سبز ایا تاثیر داره یا نه شما با خنده تمسخر شخصیت خودتونو فقط نشون دادید خاله شما کم نکرده مشکل از خودش بدنش یا محصول بوده هر پنج انگشت که هم شکل نیستن کارتون اصلا درست نیست همه رو با یه دید میبینی 

مامان دو پسر شیطون