2777
2789
عنوان

فقر زیادشده

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 44 پست
گوشت رو فقط باید از فروشگاهها خرید بسته هایه کوچیک و یخی هم هست

یعنی 5 تمن هست

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
وقتی ادم شوهرش کارگر باشه اینجا تاپیک زدم اگه کسی لباس های ک لازمم نداره رو نمیخواد بده بهم اما کسی ...

آدمها الانا کمتر رحم میکنن میتونن لباسها رو که لازم ندارن بهم بدن ولی لباس کهنه کهنه شو میذاره تو دیوار ده هزارتومن ولی نمیده به یه نیازمند بپاشه! !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انگور دوست ندارم بخاطر شوهرم میخرم اونم نیم کیلو حتی کمتر . شاید اونم به خاطر دلایل مختلف یک کیلو ...

منم دقیقا همینطوری خرید میکنم اخه اکثرا میمونه خراب میشه خب اسراف میشه

آدمها الانا کمتر رحم میکنن میتونن لباسها رو که لازم ندارن بهم بدن ولی لباس کهنه کهنه شو میخوره تو دی ...

چقدراینجاهستن میگن سالی نمیدونم چندتامانتومیخریم چقدرلوازم ارایش وبچمون این همه ماهیانه هزینش 

به خدااگرخیلی دغدغه مندهستیم ودلسوزکمک کنیم به اطرافیانمون

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

سلام همگی  فقر چیه 

من خودم خیلی با کسب وکار اینترانتی درآمد کسب کردم اما این یکی فوق العاده اس من خودم درکنار ارایشگری این کار خیلی بهم کمک کرده تا یک ونیم میلیون درآوردم اما باید تلاش کنی مطمئن هم هست نماد الکترونیکی ایران رو داره و نصفش از طریق برنامه هایی که مطمئن هستن توهم مثل من بقیه رو دعوت میکنی ولی درآمد خوبی داره باید تلاش کنیدرصوت تمایل به تلگرام یا واتس آپ  مراجعه کنین نه سرمایه ای میخواد ونه هنری عالیه۰۹۰۳۷۳۹۸۰۸۹

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
آخه یه بچه هم پیشش بود خیلی کم بود معلوم بوداز نداری کم خریدآخه نیم کیلو خیلی کمه خرید دیگه هم نداشت ...

ن عزیزم حتما برحسب نیازش خریده

ناراحت نباش

اگرم براش میخریدی خب شاید ناراحت میشد

ممکنه فقط  خودش یا شوهرش انگور دوست داشته برای همین کم گرفته عزیزم

اخی عزیزدلم ،نی نی یارا نمیذارن یه خانومی گفت پول ندارم حاملم چیزی بخرم شماره کارت ازش خاستم نی نی ی ...

اراک دیگه من ک پول نخواستم لباس هایی رو گفتم ک نمیخوان دیگه شیادا لباس دست دوم کسی رو تمیخوان

کسی لباس دست دومشو ب من میده خیلی نیاز دارم 😔