2777
2789
عنوان

فقر زیادشده

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همسرم کارگره و شاید اون خانوم بر حسب نیازش خرید کرده منم با اینکه پول داشتم سبزی کیلویی 5 تومن رو در حد 2تومن خریدم میمونه زود خراب میشه 

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
عزیزم اینکه دو تومن خریده  دلیل نیس ک نداره شاید برحسب نیازش خرید کرده منم خودم خیلی وقتا برح ...

آخه یه بچه هم پیشش بود خیلی کم بود معلوم بوداز نداری کم خریدآخه نیم کیلو خیلی کمه خرید دیگه هم نداشت 

من انگور دوست ندارم بخاطر شوهرم میخرم اونم نیم کیلو حتی کمتر . شاید اونم به خاطر دلایل مختلف یک کیلو نگرفته

یا میرم وسایل سالاد میگیرم کلا سه تا هو  یج میگیرم با کلم و .... نمیخوام اسراف بشه .

البته در کل شرایط اقتصادی خوب نیست

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
وقتی ادم شوهرش کارگر باشه اینجا تاپیک زدم اگه کسی لباس های ک لازمم نداره رو نمیخواد بده بهم اما کسی ...

اخی عزیزدلم ،نی نی یارا نمیذارن یه خانومی گفت پول ندارم حاملم چیزی بخرم شماره کارت ازش خاستم نی نی یار 5 گفت نباید بگی راه شیادان باز میشه به سایت اینبار بگی قط میشی،کدوم شهری ؟

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

یه زنه هم به یه فروشنده گفته بود اندازه پنج تومن به من گوشت بدید مرده گفته خانم اخه با پنج تومن نمیشه که .فامیلمون رفته پول بده واسه زنه گوشت بخرن قبول نکرده گفته من با پنج تومن خودم میخواستم😔😔😔

آخه یه بچه هم پیشش بود خیلی کم بود معلوم بوداز نداری کم خریدآخه نیم کیلو خیلی کمه خرید دیگه هم نداشت ...

نه نیم کیلو برای شماشایدکم باشه امابرای ایشون شایداندازه بوده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
یه زنه هم به یه فروشنده گفته بود اندازه پنج تومن به من گوشت بدید مرده گفته خانم اخه با پنج تومن نمیش ...

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
یه زنه هم به یه فروشنده گفته بود اندازه پنج تومن به من گوشت بدید مرده گفته خانم اخه با پنج تومن نمیش ...

گوشت رو فقط باید از فروشگاهها خرید بسته هایه کوچیک و یخی هم هست

پسرم ❤❤😍😍😘😘

اینقدرادم بدبخت بیچاره تواین مملکت هست که ادم نمیدونه چی بگه اونوقت بالادستیامیان پوشاک وغذامیفرستن سوریه ویمن وکوفت وزهرمار..شما به مردم خودتون برسید .البته بعیدمیدونم ایرانی باشه خودشونم بیگانن

چقدرعزتمند

اونوقت خیلی هاهستن همش مینالن وگدای هم میکنن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود