امروز توی بازار روز یه خانومی رو دیدم که ۲هزارتومن پول داشت انگورکیلو ۵تومن بود ۲ تومن خرید واقعا چه زمونه بدیه منم با بچه کوچیکم بودم خواستم براش بخرم خرید ورفت 😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی ادم شوهرش کارگر باشه اینجا تاپیک زدم اگه کسی لباس های ک لازمم نداره رو نمیخواد بده بهم اما کسی ...
اخی عزیزدلم ،نی نی یارا نمیذارن یه خانومی گفت پول ندارم حاملم چیزی بخرم شماره کارت ازش خاستم نی نی یار 5 گفت نباید بگی راه شیادان باز میشه به سایت اینبار بگی قط میشی،کدوم شهری ؟
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
یه زنه هم به یه فروشنده گفته بود اندازه پنج تومن به من گوشت بدید مرده گفته خانم اخه با پنج تومن نمیشه که .فامیلمون رفته پول بده واسه زنه گوشت بخرن قبول نکرده گفته من با پنج تومن خودم میخواستم😔😔😔
یه زنه هم به یه فروشنده گفته بود اندازه پنج تومن به من گوشت بدید مرده گفته خانم اخه با پنج تومن نمیش ...
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .