2777
2789
عنوان

ننه سایت من_طنز

| مشاهده متن کامل بحث + 9060 بازدید | 355 پست

عنوان تاپیک : روی میز خاطره.. توی پذیراییم چی بذارم که شیک باشه ؟ (این تاپیک وجود داشته و این پست ها هم گذاشته شده بود.. حالا من یکم پیاز داغ افزوده نمودم!!)

پ1 : عکس های یادگاری
صاحب تاپیک : این که دیگه خز شده!

پ2 : پوشک بچگی خودت و شوهرت
صاحب تاپیک : بی شعوره بی تربیت .. چرا مسخره میکنی؟

پ3 : لباس زیر و خواب که تازه از لندن آوردم .. اگه خواستی بگو عکس بذارم خیلی شیک و با کلاس میشه
....

پ4 : ظرفای مسی و سماور قدیمی
صاحب تاپیک : اینا خیلی قدیمی .. یه چیزی میخوام که جلوه داشته باشه!!

پ5 : میوه و شیرینی بذار
صاحب تاپیک : مگه کوری .. نوشتم میز خاطره!

پ6 : گل عروسی ات رو بذار
صاحب تاپیک : نه که خیلی از اون شب خاطره خوبی دارم .. فامیل شوهر گور به گوریم کوفتم کردنش .. سر رقص چاقو میخواستم کارد و بکنم تو شیکمه اون خواهر شوهر عفریتم!

پ7 : واااااااااااااااااای مادر شوهر من .. کت شلوار دامادی و لباس عروسی خودش رو گذاشته!!!!
صاحب تاپیک : خیلی ازشون خوشم میاد .. گور به گور شده ها .. خبر مرگشون بیاد ..پدرشوهرم .. مرتیکه فلان فلان شده .. مولتی میلیاردره .. اما گذاشته واسه قبرستونش یه قرون به ما نمیده!

پ8 : رو میزش یه پارچه قدیمی بنداز
صاحب تاپیک : خب که چی بشه؟ بعدش؟!!!

پ9 : خانوم محترم .. تو اصلاً نمیدونی چی میخوای و چرا تاپیک زدی ؟؟ خب میز خاطره .. اسمش با خودشه دیگه .. چیزای خاطره انگیز باید بذاری!
صاحب تاپیک : تو چی میفهمی که میزخاطره چیه .. دهاتی!! اسمش میز خاطره است .. اما باید چیزای خاص روش چید!!
بلد نیستی .. غلط میکنی میای تو تاپیکم!

پ10 : صنایع دستی هر شهر و کشوری که میری .. بچین روش
صاحب تاپیک : ای خواهر !! آخه با ماهی 500 تومن میشه جایی رفت ؟!! تا سر کوچه نمیتونم برم .. همینکه شیکممون سیر کنیم .. باید خدا رو شکر کنیم!

پ11 : با اجازه صاحب تاپیک .. ببخشید نمیدونستم این سوالم رو کجا بپرسم .. 8 ماهمه دکترم گفته بود که نباید نزدیکی داشته باشیا .. اما دیشب شوهرم داشت میترکید .. منم راضی شدم .. حالا میترسم بچه تو شکمم که دختره با این صحنه دچار انحراف اخلاقی بشه .. چی کار کنم که تو ذهنش نمونه!
چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بگم چی کارت نکنه...اینا رو خوندم تو هر تا پیکی که میرم الان همش فک میکنم طنزه...ذهنیتم به هم ریخ ...

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:

مامان های بهاری (فروردین،اردیبهشت،خرداد) بیاین از تجربیات هم استفاده کنیم .

ینی تو پارانتزه نبود من تو کف این بودم بهار کدوم ماهاست؟

منم4سالمه فقط زودتر خواندنو نوشتن يادگرفتم     مادرمنم7تااا خواهرشوهرداره خخ ولي من 1دونه ...

اذیتت میکنه نامرد بگو بیام کنمش تو کیسه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها توی گوشی شوهرم یه اسمسی دیدم، حالا چی کار کنم؟ -چه اسمسی؟ -واسه چی فوضولی کردی، حقته ...

وای تو دیگه کی هستی

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

بچم با مخ خورده زمین چی کار کنم اگه شوشو بیاد بفهمه کارم زاره

ببرش دکتر

برسونش اورژانس

چقدر بیخیالی

اب میوه بده بخوره

بچه ها بالا اورد وایییییییییییییی رفته تو دستشویی

همچنان ننه وظیفه شناس توی نی نی سایته

بچه ها من دارم از جون و دل مایه میذارم هاااااااااااااا

اخی ما هم لذت می‌بریم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچم با مخ خورده زمین چی کار کنم اگه شوشو بیاد بفهمه کارم زاره ببرش دکتر برسونش ...

ابنو اضاف کن بچت خورده زمین کف سایتی😂😂😂😂

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خیلى ذوق کردم بیایید براتون تعریف کنم ....

شوشو چندتا شاخه گل برام خریده گفتم بیام به شما هم بگم چرا همش از بدى هاشون بگیم قربون شوشو برم ( تا دیروز به شوشو و جد و آبادش فحش میداد )

١) عزییییییییزم

٢) خدا براى هم حفظتون کنه

٣) آفرین به شوشوت

٤)خاله پشمکى : حراج پشمک در طرح ها و رنگ هاى مختلف

٥) شوشوى من اصلا از این کارا بلد نیست

٦) شوشوى من هر شب ٢٠ شاخه گل خرزهره میخره برام

٧) بچه ها چیکار کنم شوشوى منم گل بخره

٨)دامن کوتاه بپوش رژ قرمز بزن

٩) برو مشاور

١٠) من شوشوم میگه خودت گلى

١١)چند وقته ازدواج کردید ؟ نى نى دارى ؟

١٢) شوشوى من جلوى مادرشوهرم بهم تاج گل داد چشم خوارشوشو و مارشوشو دراومد

١٣)بچه ها تاپیک منم بیایید لطفا discussion

١٤) خب که چى پز دادى الان

١٥)

١٦) واقعا متاسفم نى نى سایت داره به کجا میره

١٧) حسودیم شد

١٨) الان ما چیکار کنیم ؟ گل بخریم ؟ هورا کنیم ؟

١٩) چه بى جنبه اید شما