2777
2789
عنوان

ننه سایت من_طنز

| مشاهده متن کامل بحث + 9058 بازدید | 355 پست

بچه ها ببینید این مانتویی که خریدم قشنگه؟

وای آره عزیزم...

مبارکه، چند؟

خیلی شیکه...

آفرین به سلیقه ات...

به سلامتی!

ایشالله توی عروسی بپوشی!

.

.

.

نه راستش... اصلا خوشم نیودمد!!!

.

.

.

بی ادب!

کی گفت بیای توی تاپیک!

خوشت نمیاد چرا نظر میذاری؟

عکس مانتوی خودتو بذار اگه راست میگی!

من که میدونم حسودی ت شده... چون خودت پول نداری مانتو بخری!

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا...........

شوهرم پیش من باد شکم خالی میکنه

راهنمایی های ننه سایت

الهی چه بامزه

.

.

عزیزم تحمل کن اینم یه نوع باده

.

.

شوهر من اصلا باد شکم نداره

.

.

اینکار از خیانتم بدتره حتما طلاق بگیر

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:
حالا محض خ... کردن بد نیست بگو ضرر نداره

😜تو روش ک میگم.‌پست سر تو سایت و پیش مردم. تو روش ک اسم ب علاوه جان😂دیکه همین از دستم‌میاد. بیشترس بلد نیستم. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
یکی عکس میزاره میگه بچه ها چ شکلیم حالا چهره اش انگار گوشکوب زدن ب صورتش همه میگن خیلی خوشگلی چقد ...

مورد اول و جوری تعریف میکنن که دیگه خدا رو بندگی نکنه😂😂 مورد دومم جوری میکوبن که اگه خودکشی نکنه افسردگی مزمن رو شاخشه😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

مثلا.......................

ببخشید خانما اونجای شوهرم دونه های ریز زده از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

راهنماییهای ننه سایت

عزیزم عکس بزار ببینیم شدتش چقدریه

.

.

روزی ده بار با پماد مالش بده

.

.

.حتما شپش داره

بچه ها دلم می خواد بمیرم

وای چرا عزیزم

منم همینطور

چی شده که این ارزو را داری؟

به خدا اگه ایمان داشته باشی هیچوقت این ارزو رو نداری

یعنی چی خجالت نمی کشی ناامیدی واسه چی این حرفو میزنی خدا قهرش میاد خاک تو سرت بی دین

منم هزار تا مشکل دارم پس بیام بگم بیمرریم جای من بودی چکار می کردی

سلام محبوبه جون خوبی باردار شدی مبارکه

سلام هیلا جون خوبم مرسی عزیزم خیلی خوشحالم

با چند بار اقدام حامله شدی

محبوبه جون چند وقت منتظر بودی مبارکه

محبوبه جون میشه اسم دکترتو بگی؟

و در آخر صاحب تایپیک کلا ناک اوت می شه :)

یکی تاپیک میزنه عشقم ولم کرده دارم میمیرم 5 سال بود دوست بودیم

همه میگن وای خدا صبرت بده

اره خیلی سخته

عشق اول هیچ وقت فراموش نمیشه

عزیزم واسطه بفرست برگرده

حالا استارتر ادامه ک میده میبینی طرف معتاد بوده شکاک و بددلم بوده بیکارم بوده لباسای تنشم استارتر براش میخریده تولداش

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

مثلا....................... ببخشید خانما اونجای شوهرم دونه های ریز زده از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ر ...

واه واه😷😷

قلبون آقامون برم که همه جاش بلوریه عین آینه😂😂😂😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بچه ها دلم می خواد بمیرم وای چرا عزیزم منم همینطور چی شده که این ارزو را داری؟ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

مثلا.............

توروخدااااااااااااااااااااااااااا کمک چشمهای شوهرم مشکیه چشمهای خودم مشکیه کل فک وفامیل خودمو شوهرم مشکیه چیکار کنم رنگ چشمهای نینیم ابی بشه؟؟؟؟؟؟/

راهنماییهای ننه سایت

عزیزم رنگ ابیرو قاطی اب سماورتون کن صددرصد بچه ات چشم ابی میشه

.

.

عزیزم سعی کن همیشه حوراب ابیبپوش خیلی موثره من خودم امتحان کردم

.

.

.

عزیزم زردم خوب جواب میده هاااااااااااا