2777
2789
عنوان

ننه سایت من_طنز

| مشاهده متن کامل بحث + 9058 بازدید | 355 پست

ترتیب تاپیکای نینی سایت در طول شبانه روز: صبح تا ساعت 9-10 سوال در مورد بچه و بچه داری و ختنه و سوراخ کردن گوش و... از ساعت 11-1 تاپیک های دوست جونیا ناهار چی دارید ؟ بعد از ظهر تاپیک های لباس چی بپوشم و خواهر شوهر و مادر شوهر و جاری بعدشم تاپیکای شام چی درستیدین ؟ شام امشب ما+عکس ساعت ده شب تا دوازده تاپیک های سیاسی و اعتقادی و دعوا. ساعتای یک شب به بعد تاپیکای سک سی و آ....ت شوهرم و دیر انزالی و زود انزالی و چه کنم ار..ا نمیشم و... بعدش تاپیکای بیایین از خاطرات شب اول عروسیتون بگین بخندیم. در این میان تاپیکای رنگ پی پی دخترم سبز و کشدار و بدبو با دونه های زرد رنگه هم مشاهده میشه. بعد تاپیکای جن و خاطرات ترسناک تاپیکای دعوا هم کماکان ادامه داره..

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومای هات که شوهرتونو مجذوب خودتون کردید بیاید به دادم برسید صاحب تاپیک: بچه ها شوهرم بهم حتی یه ...

😂😂😂

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
مجبورم پسرمو بزارم پیش مادر شوشو! صاحب تاپیک: مامانم اینا رفتن مکه ، فردا هم که به خاطر آلودگی ...

👌😂😂

گریههههههههههههههههه بیاید ارومم کنید ...........من از همه لحاظظظظظظظظظظظظ از خواهرشوهرا سرترم از خ ...

دقیقن😂

ترتیب تاپیکای نینی سایت در طول شبانه روز: صبح تا ساعت 9-10 سوال در مورد بچه و بچه داری و ختنه و سورا ...

دقیقننن👌👌👌😂

ترتیب تاپیکای نینی سایت در طول شبانه روز: صبح تا ساعت 9-10 سوال در مورد بچه و بچه داری و ختنه و سورا ...

دقیقا 😂😂😂

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

شکم نفاخ بچه ها چکار کنم هرجا میرم شکمم صدا میده اخییییی مثل منی واقعا چکار کنیم !!! ...

این خیلی باحال بود فقط اونجاش که یکی اومد گفت میبینم که جمع گوزوها جمعه😂

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

یکی تاپیک زده 

من و شوهرم خیلی با هم خوب و خوشبختیم

اره جون عمت 

نفر دوم:میگن اونایی که بیشتر از خوشبختیشون تعریف میکنن بدبخت تر از همه ن! 

بعدی:فقط عکس

بعدی:ما یه همسایه داشتیم خوشبختیشو جار میزد، آخر آه شمسی خانم که شوهرش رفته زن دوم گرفته،  گرفتش به خاک سیاه نشست. 

بعدی:عکس از چشات بده ببینم راست میگی یا نه! 

نفر بعدی:تو همونی نیستی که پریشب تاپیک زده بودی مادر شوهرت روزی سه بار میاد خونه ت و کتک ت میزنه و میره؟ 

نفر بعدی:با اجازه استارتر میشه برا تاپیک آخرم گزارش بزنین

اع پارمیدا جون دلم برات تنگ شده بود در چه حالی؟ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

یکی تاپیک زده  من و شوهرم خیلی با هم خوب و خوشبختیم اره جون عمت  نفر دوم:میگن اونایی ...

وای خدا  

عکس از چشمات بده

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:
ینی هیچی از نی نی سایتیا بعید نیست😂

ولی خداییش با این همه دیوونه بازی دوست دارم اینجا رو  

ولی خداییش با این همه دیوونه بازی دوست دارم اینجا رو    

اره درکنار بدیهاش خوبی هم زیاد داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40