2777
2789
عنوان

ننه سایت من_طنز

| مشاهده متن کامل بحث + 9059 بازدید | 355 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چند روز بعد با دست پر از سوغاتی میاد، به اون روز فکر کن. بیکارم نمون،خودتو سرگرم کن.

اتفاقا امروز ریسه لباسشویی درست کردم خیلی ناز شد

نبابا زنگ زده بود میگفتش ک اصلا نمیشه چیزی بخری انقدر شلوغه

امروز هم (خیلی معذرت میخوام ، خیلی ببخشید)لکه داشتم ، دارم از استرس میمیرم

شدی قلبُ تنُ روحم 💍💕
اتفاقا امروز ریسه لباسشویی درست کردم خیلی ناز شد نبابا زنگ زده بود میگفتش ک اصلا نمیشه چیزی بخری ان ...

والا در اون زمینه من زیاد اطلاعات ندارم. ولی همسایه ما هم تو بارداریش اونجوری شده بود، چیز مهمی نبود. یه مدت استراحت مطلق کرد خوب شد

خیلی 
@مامانیه_باران     بیا بخند

مرسی گلم ک صدام زدی ولی مثل اینکه دیر رسیدم 😚

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
@مامانیه_باران     بیا بخند

مرسی گلم ک صدام زدی 😚

😚

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

عروسمون از اون عوضی ها در اومده چیکار کنیم ؟بیاید گریهههههه دلداریم بدید.

صاحب تاپیک : عروسمون 4 روزه ازدواج کرده. مهمونی گرفته آش بده بعد مامانمو ظهر دعوت کرده ما رو هم که دعوت نکرده. مامانم هم نرفت حالا عروسمون زنگ زده به من که دیگه خونه مامانت پا نمیزارم!!!!

اوخی عسیسم بیا بخلم

وا غلط کرده برید بزنید تو دهنش

عکس بزار

عروس 4 روزه مگه آش میده

آره واقعا شما کجایی هستید

شاید نذری دااشته خووووو

از آشش عکس بزار پلی

صاحب تاپیک:بچه ها ممنونم راهنمایی کنید ... نمیدونم شاید واسه شوهر پیدا کردنش نذر کرده بوده

وا یعنی نذر آش جواب میده اگه میدونید بگید خدایی ثواب داره

اره به منم بگید تو رو خدا بختم وا شه شاید

مامانت کار بدی کرده باید میرفته

عروستون اشتباهی نکرده مشکل از مادرت بوده

عزیزم ناراحت نشی ها ولی معلومه مادرت از اون عفریته هاست

صاحب تاپیک : خفه شو مادر من عفریتس یا تو بی ادب

تو و اون ننت عفریته هستید که آبروی من تو مهمونی آشم بردید

صاحب تاپیک: الهی زلیل بشی تویی زلیخواه

اره منم جونتونم میگیرم ..... آشم واسه بریدن پای تو ننت درست کرده بودم که موفقم شدم..
چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:

خواهر شوهرم برام سوغاتی آورده!

صاحب تاپیک: خواهر شوهرم دیروز از آلمان اومده خبرش ! حدس بزنین واسم سوغاتی چی آورده ؟ قرص ضد بارداری!!!!!

شما بودین چیکار میکردین؟

لالا: وا عزیزم این چه سوالیه؟ خو باید بخوری دیگه ! حتما با یه لیوان آب بخور.قرص بدون آب ضرر داره گلم

بوبو: عزیزم خودتو ناراحت نکن . خواهر شوهر منم کادوی تولدم کاندوم خریده بود عفریته! تازه موقع باز کردن کادوها نیششو تا بنا گوش باز کرد و گفت : کادوی منو بزارین کنار، باید شب باز بشه! نکبتی!

گاگا: اینا که چیزی نیست دوست جونا، خواهر شوهر بی شرف من واسه کادوی به دنیا اومدن ششمین بچم برام وقت دکتر گرفته بود که برم لوله هامو ببندم! تازه خودشم میخواست بیاد مطمئن شه جادوگر!

صاحب تاپیک: وای گاگا جون چه پررو! تو چیکار کردی؟

گاگا: هیچی عزیزم، چون به نام خودش وقت گرفته بود زنگ زدم به شوهرش گفتم. از قبل میدونستم تو اقدامن! الان شوهرش داره طلاقش میده!

بوبو: خوب حقشو گذاشتی کف دستش ! مار افعی!

گاگا: پس چی ! هر کی با من در افتاد ور افتاد!
چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:

خواهر شوهرم برام سوغاتی آورده!

صاحب تاپیک: خواهر شوهرم دیروز از آلمان اومده خبرش ! حدس بزنین واسم سوغاتی چی آورده ؟ قرص ضد بارداری!!!!!

شما بودین چیکار میکردین؟

لالا: وا عزیزم این چه سوالیه؟ خو باید بخوری دیگه ! حتما با یه لیوان آب بخور.قرص بدون آب ضرر داره گلم

بوبو: عزیزم خودتو ناراحت نکن . خواهر شوهر منم کادوی تولدم کاندوم خریده بود عفریته! تازه موقع باز کردن کادوها نیششو تا بنا گوش باز کرد و گفت : کادوی منو بزارین کنار، باید شب باز بشه! نکبتی!

گاگا: اینا که چیزی نیست دوست جونا، خواهر شوهر بی شرف من واسه کادوی به دنیا اومدن ششمین بچم برام وقت دکتر گرفته بود که برم لوله هامو ببندم! تازه خودشم میخواست بیاد مطمئن شه جادوگر!

صاحب تاپیک: وای گاگا جون چه پررو! تو چیکار کردی؟

گاگا: هیچی عزیزم، چون به نام خودش وقت گرفته بود زنگ زدم به شوهرش گفتم. از قبل میدونستم تو اقدامن! الان شوهرش داره طلاقش میده!

بوبو: خوب حقشو گذاشتی کف دستش ! مار افعی!

گاگا: پس چی ! هر کی با من در افتاد ور افتاد!

وایی ابروم رفت

................ هستید بگم

بوگو

اره

بگووووووووووو

اواما بعد

ایششششششششششش

............ سرم تو نی نی سایت بود فکر کردم شوشو خوابه بلند گوزیدم سرمو برگردوندم دیدم شوشو پشت سرمه سرشو تکون داد رفت تو اتاق وایییییییییییی

پ چی توقع داشتی بگیرت بغلش بهت بگه عزیزم چ گوززززززززززززززززززییییییییییییییی زدی دوباره تکرارش کن من عاشق این صداتم

دفعه دیگه اول مطمئن شو بعد زاررررررررررت

واییییییییییییییییییییی اینقده خندیدم که الانه که شوهرم بیاد کامی رو بندازه تو حیاط

................ تازه اینو گوش کنید

از تو اتاق صدام کرد گفت اگه نمیگوزی لامپو خاموش کن

هههههههههههههههههه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

وای دلم درد گرفت

منم چند باری گوزیدم ولی شوشو به روم نیاورده

هههههههههه منم یه بار گوزیدم طبیعیش کردم گفتم صدای در کمد بود

چه لوس

دیگه موضوع نبود

خانومای هات که شوهرتونو مجذوب خودتون کردید بیاید به دادم برسید

صاحب تاپیک: بچه ها شوهرم بهم حتی یه نگاه نمیکنه چه کنم؟ گریهههههه

زی زی : عسیسم بیا بخلم...

می می : همه مردا همینن مگه مشکلات میزاره هات باشی . من الان دو سال تو حسرت یه سانفراسیسکو هستم

لی لی:عزیزم بدت نیادا زیر سرش بلند شده

پی پی : اره حتما بلند شده ..... البته بدت نیاد حتما مشکل از خودته. تو تاپیک قبلیت بودم که گفتی من بدبختم نه سینه دارم نه ک.و. ن . خوب همین میشه دیگه گفتی از لب مبم که خبری نیست

صاحب تاپیک: بچه ها تو رو خدا نگید من دارم داغون میشم گریههههه

بی بی : یه چی میگم اگه زیر سرشم بلند شده باشه باز بر میگرده پیشت!!!!

می می :بوگوووو

زی زی : آره بگوووو

صاحب تا پیک : خدا خیرت بده بگوووو

بگوووو

بوووووگووووو دیگه

بی بی : یه شورت توری قرمز تهیه کن و پشتشو سوراخ کن بعد برو جلو آینه لباسای....تو بپوش خم شو ببین پارگی شورت معلوم میشه یا نه . با هر لباسی که پارگی معلوم شد شب برو جلو شوهرت هی خم شو. اون خودش جذبت میشه. خودم به چشم دیدم که میگم خانووومی

فی فی: وا ..... خخخخ

سی سی: مردم از خنده این چیه میگی شرت قرمز پاره .... خخخخ

صاحب تا پیک : باشه عزیزم امتحان میکنم

پی پی: راستی گلم رژ قرمز فراموش نشه

چی چی: من یه فکر بهتر دارم یه جفت دمپایی ابری بخر روزی 1000 تا بزن به سینه هات روزی هم 2000 تا بزن به ک.و.نت روزی 100 تا هم بزن به لبات بزار بزرگ شن. حسابی جواب میده

سیسی: بگو به خدا ...وااااا

فی فی: یعنی راسته آفرین به تو دختر

می می : آورین آورین. من حتما امتحان میکنم

نی نی: میگم خارشوهرم دو هفتس در به در دنبال دمپایی ابریه... پس بگوووو

بی بی : یعنی ایول من دو هفته دیگه یه مهنونی مهم دعوتم. شب و روز میزنم. میخوام بترکونم.... 200 تا لایک

پی پی : ایشششش خود دانید من رفتم. مسخره هاااا

صاحب تاپیک : حالا قیمتش چند هست کجا دارن؟

تبلیغات.....

مجبورم پسرمو بزارم پیش مادر شوشو!

صاحب تاپیک: مامانم اینا رفتن مکه ، فردا هم که به خاطر آلودگی هوا مهد تعطیله، مجبورم پسر دست گلمو بزارم پیش مار بوا برم سرکار!

کوکو: خدا صبرت بده! غم آخرت باشه!

گاگا: الهیییییییییی، عزیزم، چهار قل بخون به بچه فوت کن بسپرش به خدا!

مومو: فردا وقتی بچه رو از چنگشون درآوردی حتما به یه دعانویس نشونش بده که یه وقت جنی نشده باشه طفل معصوم!

بوبو: خدا نگذره از این جور مردا ایشاالله! خو یه روز مرخصی میگرفتی توله رو نگه میداشتی دیگه!

فافا: یه آیت الکرسی بهش بخون، بزارش خونه درو قفل کن! به خدا بهتر از اینه که بسپریش دست اون عجوزه