۱محدثه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 69 عنوان اتاق ldr 174 بازدید | 5 پست سلام دوستان کسی هست برای زایمان از اتاق ldr استفاده کرده باشه؟! چجوریه؟ واقعا رایگانه؟ میشه راهنمایی کنید؟ دخترم دنیای منه 1398/07/17 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamiasi عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 1838 منم میخام استفاده کنم تو شهر ما ک رایگان نیس انگار ۶۰۰ هزینشه ولی بیمه تکمیلیم میده خدایا بابت علی این نعمت زیبا هزاربار شاکرم...خودت حافظ و هادیش باش😍😍😍
۱محدثه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 69 منم میخام استفاده کنم تو شهر ما ک رایگان نیس انگار ۶۰۰ هزینشه ولی بیمه تکمیلیم میده شما نمیدونی چجوریه؟ باید از قبل رزرو کنی؟ تعداد اتاق هاش اون قد هس ک خیال ادم راحت باشه هروقت وقت زایمانش شد میتونه از این اتاق استفاده کنه؟ دخترم دنیای منه
mamiasi عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 1838 شما نمیدونی چجوریه؟ باید از قبل رزرو کنی؟ تعداد اتاق هاش اون قد هس ک خیال ادم راحت باشه هروقت وقت زا ... خب فک کنم بستگی ب بیمارستانت داره منم نپرسیدم خدایا بابت علی این نعمت زیبا هزاربار شاکرم...خودت حافظ و هادیش باش😍😍😍
۱محدثه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 69 خب فک کنم بستگی ب بیمارستانت داره منم نپرسیدم الان زنگ زدم پرسیدم گف کلا یدونه داره. ولی گف خیلی استقبال نمیشه واسه همین خیالمراحت باشه دخترم دنیای منه
۱محدثه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 69 دوستان کسی نیس تجربه استفاده از این اتاق رو داشته باشه؟ دخترم دنیای منه