2777
2789
نگران نباش. من قرار بود امنیوسنتز کنم دکترم گفت شب قبلش نزن. یعنی به جای هر 24 ساعت یه بار 48 ساعت ...

تو هفته چندم بودین که آمینو کردین؟

اتفاقا منم میخوام سل فری انجام بدم ازمایشگاه گفت ۲،۳ روز نباید استفاده کنی 

میترسم قطع کنم ، حالا باید امروز برم ببینم دکترم چی میگه 

انوکساپارین ۴۰۰۰ و آسپرین ۸۰ هر روز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

15 هفته و سه روز امنیوسنتز شدم

چون عدد ان تی بالا بود.

الحمدلله جواب ازمایش منفی شد و ان شالله بچه ام سالمه

من انوکساپارین 6000 میزنم و اسپرین 80 روزی دو تا

شما چرا میزنی؟ سابقه سقط داری؟

دخترک و پسرکم تمام دارایی من    

من شوهرم نبود یه روز نزدم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

بچه ها شما که انوکساپارین زدین واسه آزمایش غربالگری اول مشکل منعقد نشدن خون نداشتین؟انوکساپارین میزنم ا اس آ هم میخورم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
15 هفته و سه روز امنیوسنتز شدم چون عدد ان تی بالا بود. الحمدلله جواب ازمایش منفی شد و ان شالله بچه ...

اره دو تا بارداری شیمیایی داشتم 

من ان تی ۱.۸ بود ، غربالگریمم low risk بود، ۱۱ هفته و ۶ روز بودم وای گفت تیغه بینی تشکیل نشده 

دکترم گفت نترس آزمایشت خوبه بعضی وقتا تیغه تو سه ماه اول تشکیل نمیشه ولی خودم نگرانم بهش گفتم برام سل فری بنویسه که خواستم انجام بدم گفتن باید سه روز داروهاتو قطع کنی که موندم چیکار کنم 

بچه ها شما که انوکساپارین زدین واسه آزمایش غربالگری اول مشکل منعقد نشدن خون نداشتین؟انوکساپارین میزن ...

انوکساپارین تو زخمای بزرگ ممکنه خطرناک باشه و مشکل منعقد نشدن خون به وجود بیاد.

ازمایش خون دادن یا انگشت بریده یا خراش چیزی نمیشه. فوقش به جای دو دقیقه سه دقیقه بعد خونش بند بیاد.

من تو این مدت چندبار لبم پاره شده دستم بریده یا ازمایش خون دادن یا هر چی. ولی چیزی نشده.

وسواس نشین تورو خدا.

اینم یه داروه که نهایت مراقبت بخواد

انوکساپارین تو زخمای بزرگ ممکنه خطرناک باشه و مشکل منعقد نشدن خون به وجود بیاد. ازمایش خون دادن یا ...

ممنونم

بعدشم تو یه تاپیک دیگه ات خوندم که به رونت میزنی. تو بروشور نوشته به هیچ وجه جایی جز دور ناف تزریق نشه

تو فقط مواظب باش که بعد از تزریق فشار نیاد به محل کبود نمیشه یا کمتر کبود میشه.

مثلا من روز اول رفتم تزریقات که بهم یاد بده. مثل خلا بعد از تزریق پد الکلیو فشار داد که مثلا خونریزی نکنه (بعضی وقتا یه قطره خون میاد که طبیعیه. ممکنه نزدیک مویرگ تزریق شده باشه) تا دو هفته جاش کبود بود اندازه کف دست. اونوقت خودم که میزنم بعضیاش یه کم کبود میشه بعضیاش اصصصلا جاش نمیمونه.