2777
عنوان

درد دل

128 بازدید | 18 پست

سلام وقتی شوهرتون به نیازهاتون و احساساتتون توجهی نداره چیکار میکنید اصلا در طول روز برخوردی باهام نداره تا نزدیکش میشم کنار میزنه منو همش تلوزیون کار گوشی دیشب قهر کردم خیلی حالم بد بود با این حالم همش بلده دستور بده سفره رو پهن کن شام بیار صبحانه بیار لباسامو آماده کن واقعا خسته شدم حتی از اول ازدواجمون یه کلمه محبت آمیز بهم نگفته تا قهر میکنم میگه برو خونه بابات غلط کردی باهام ازدواج کردید همش گریه میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی ها هستند کلا اخلاق این مدلی دارند 

اگه مثلا با خواهر و مادرش خودش هم اینطوریه(محبت کلامی نداره) پس بنده خدا اخلاقش اینه

یه مدت زیاد پاپیچش نشو و کمی هم سرد شو(اما وظایف همسری تو انجام بده) و سعی کن وقتی کنار همید خودتو مشغول کاری کنی تا کمتر اذیت بشی

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

شاید ابراز احساساتشو بلد نیست تو یادش بده بهش محبت کن احساساتتو بروز بده بهش عشق بورز اگ چیزی میگه یا عصبی میشه جوابشو نده سکوت کن گاهی وقتا چیزی میگه بگو چشم بعد چند وقت ب مرور خوب میشه طول میکشه تا راه بیوفته

بعضی ها هستند کلا اخلاق این مدلی دارند  اگه مثلا با خواهر و مادرش خودش هم اینطوریه(محبت کلامی ...

من تا حالا متوجه نشده بودم ولی دیروز به مادرش خیلی بی احترامی کرد که من خجالت کشیدم وقتی با مادرش اینجوریه با من که صدبرابر بدتره

بعضی ها هستند کلا اخلاق این مدلی دارند  اگه مثلا با خواهر و مادرش خودش هم اینطوریه(محبت کلامی ...

ن اگ اون بلد نیست این باید یادش بده ن ک سرد بشه خب بلد نیس یاد نگرفته ادم ک نکشته من همسرم اوایل تینجوری بود 

شاید ابراز احساساتشو بلد نیست تو یادش بده بهش محبت کن احساساتتو بروز بده بهش عشق بورز اگ چیزی میگه ی ...

بلد نیس میدونم حتی توی این دوسال یه شاخه گلم بهم نداده ولی من همش هدیه گرفتم جشن گرفتم براش ولی هیچ فایده ای نداره اصلا یاد نمیگیره

ن اگ اون بلد نیست این باید یادش بده ن ک سرد بشه خب بلد نیس یاد نگرفته ادم ک نکشته من همسرم اوایل تین ...

وقتی بغلش میکنم خودشو میکشه بیرون وقتی میخام ببوسمش روشو برمیگردونه واقعا خسته شدم 

بلد نیس میدونم حتی توی این دوسال یه شاخه گلم بهم نداده ولی من همش هدیه گرفتم جشن گرفتم براش ولی هیچ ...

باید خسته نشی طول میکشه اگ خسته بشی و ول کنی زندگیتون همیشه سرده و بی روح پس خودت تلاش کن بهش محبت کن قربون صدقش برو عشقتو نشون بده من همسرم اوایل بلد نبود الان بهتر شده الان بعد چند سال ی روز بهم گفت تا حالا نمیدونستم اینقد زیاد دوسم داری خودت تلاش کن گاهی نیازاتو بگو بگو نیاز دارم ک بهم توجه کنی حرف محبت امیز بزنی گل بگیری

من تا حالا متوجه نشده بودم ولی دیروز به مادرش خیلی بی احترامی کرد که من خجالت کشیدم وقتی با مادرش ای ...

اگه این اخلاقش خیلی تنده بهتره برن روان شناس

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
ن اگ اون بلد نیست این باید یادش بده ن ک سرد بشه خب بلد نیس یاد نگرفته ادم ک نکشته من همسرم اوایل تین ...

منم خواستگارم کمی خشکه میترسم درست نشه