2777
2789
از دست خونواده شوهرم دیگه حوصلشونو ندارم😭

واقعا بعضی وقتا ادم کم میاره...من جوری میشدم ک بعضی وقتا ب شوهرم میگفتم بیا از هم جدا شیم...

یه پسر دارم شر شیطون جیگر بلا    
ناراحت شدم برات فدات شم  بهش فکر نکن تو نت سرچ کن یه مسکنی چیزی براش پیدا کن بخور آروم شه  ...

یه جا تگت میکنم بیا 🤪

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببین باماهم اگ کار نداشته باشن ما خوبیم ولی بدیش همینجاس ک تصمیم میگیرن انگار زندگی اوناس...ولی ن ...

خدارو شکر که خوب شدین، آن شاالله پایدار بمونه

♥️به حکمتش دل بسپار♥️
واقعا بعضی وقتا ادم کم میاره...من جوری میشدم ک بعضی وقتا ب شوهرم میگفتم بیا از هم جدا شیم...

اره واقعا😔شوهرم بیچاره همه چیو قبول داره هرچی میگم میگه حق داری اون اولاش ک وحشی بود شوهرمم ولی همه چی ثابت شد بهش

من مامان سیو کردم.از اول رابطم خیلی با خانواده همسرم خوب بود با اینکه همسرم خیلی منو زجر داده ولی هر گز از خانوادش بدم نیومد و دوسشون دارم مادر شوهرم هیچ فرقی بین منو دختراش نمیزاره ناگفته نمونه منم یه عروس خوبم براشون .البته یه چیزی بگم من چون خودم از 12 سالگی مادرم فوت شده و طعم مادر داشتن رو حس نکردم شاید یکی از دلایلش اینه که مادر شوهرمو عین مامانم میدونم از اولم بش گفتم مامان 11 ساله عروسشونم فقط یکبار یه بحث کوچولو باشون داشتم

[QUOTE=107673351]وای من یه دوست داشتم اسمه مادر شوهرشو پی پی سیو کرده 😐[/QUOشوهرش نزدا بود تودهنش

چه بی ادب بود.بلانسبت حالا بچه همون پی پی که تنگ دلش هست.خدایا چرا بعضی زن ها اینقدر بی ادبن😧

اره واقعا😔شوهرم بیچاره همه چیو قبول داره هرچی میگم میگه حق داری اون اولاش ک وحشی بود شوهرمم ولی همه ...

خب اهمیت نده بهشون مهم شوهرته ک خوبه و میفهمه شوهر منم همینو میگ  واگذار خداکن و تو بخاطر خدا خوبی کن

یه پسر دارم شر شیطون جیگر بلا    
خب اهمیت نده بهشون مهم شوهرته ک خوبه و میفهمه شوهر منم همینو میگ میگ واگذار خداکن و تو بخاطر خدا خوب ...

اره سعی میکنم اروم باشم عزیزم چندروزیه خونشونم صبی یه چیزی دیدم عصبانی شدم همون لحظه این تاپیکو دیدم و اونجوری گفتم😄ولی کلا بدم میاد ازشون خیلی بی درکن

فکرنکنین من مشکل ندارم.نه به خداپس از مرگ حاج آقااصلا به همسرم ارثیه ندادن.به غیر از حسادت هم کاری نداشتن علنا جلوت آه می کشیدن وتکه بار می کردن.من اصلا جواب نمیدم دلمکه می گیره به خدا واگذار می کنم .خودش اوستا کریمه.ولیمن بهش میگم حاج خانم .اگه بخوام مثل اونها باشم من با اون ها فرقی ندارم.ارتباط را کم می کنم به لطف خدا بی احترامی نه.وقتی که بی ادب بشیدیگه خدا هواتو نداره