2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی

کلا مادر شوهر ندارم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
سلام صبح قشنگت بخیر😍 منو تو کله سحر بخاطر بچه هامون بیداریم😭 زنده باشن مامان و بابا جونتون

صبحح شما هم بخیر و پر از اتفاقای ناب و قشنگ باشه امروزت بانو 😍😍

اهووووم از پنج دقیقه به هفت بیداره لامصب 😭😭😭😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

هر چی مخشو درباره زندگی ما مشغول کرده باید ته توشو دربیاره . البته الان فقط میخواد رابطشو با من از د ...

وا چ فضول😶ولی خوبه ب پات افتاده.. اهنگ مهدی احمدوند بفرس براش گوش کنه ک میگ   افتـــــــادم ب پـــای اون که نمیخــــوادم😂

یه پسر دارم شر شیطون جیگر بلا    
صبحح شما هم بخیر و پر از اتفاقای ناب و قشنگ باشه امروزت بانو 😍😍 اهووووم از پنج دقیقه به هفت بیدار ...

من از 6.30😭😭بخاطر دخترم بیدارم

پستامون چه باحالن بخاطر بچه ها گریه میکنیم🤣🤣🤣🤣

♥️به حکمتش دل بسپار♥️
وا چ فضول😶ولی خوبه ب پات افتاده..باید اهنگ مهدی احمدوند همیش گوش کنه ک میگ   افتـــــــادم ب پ ...

😢😢😢نمیخوام. اینم از سیاستشه میخواد ب همه بگه من مادرشوهر خوبی ام عروسه بده