2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله.سیم کارتت عوض کن .

سیم کارت قدیمی بده به من

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
اوهوشایدخط تو پخش کردن عوضش کن

اخه این خطی ک گرفتم قبلا واس ی دختره بوده

وختی وارد تل شدم یه پیام تبلیغاتی دعوت ب تل امد 

گفتم شماره منو از کجا اوردین گف تومخاطبینم بوده 

گفتم چی سیو کردین گف خودم

بعد گف این خطی ک دست شماس واس منه  خیلی وخته ازش استفاده نکردم 

فروختن ب شما 

فک‌کنم مخاطبای اوننن ک بم زنگ میزنن وختی ک وارد تل شدم کلی پیام تبریک از شماره های ناشناس امد بالا برام

اخه این خطی ک گرفتم قبلا واس ی دختره بوده وختی وارد تل شدم یه پیام تبلیغاتی دعوت ب تل امد  گف ...

اگه ایرانسلی زنگ بزن700 بگوخب

واقعاخیلی کارشون اشتباهه که خط یکی دیگه روبه یکی دیگه می فروشن

فک میکنم یه بار ب چشم خورده این گزینه الان هرچی میگردم نیس

برو قسمتی مثل advanced setting یا یه همچین چیزی بعد harassment filter شاید باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ