چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من یک ساعت پیش این ایده رو به خانمی دادم خالمم انجامش داده تو گوگل سرچ کن (آموزش ساخت عروسک روسی اونوقت تمام راه و چاه و الگوهاش هست)یک روز یاد می گیری وقتی درست کردی اولش با تعداد کم شروع کن خاله من با سه تا شروع کرد بعد ازشون عکس گرفت گذاشت برنامه ی دیوار هر عروسکی۱۲۰میفروشه و روشون ۵۰.۶۰تومن فقط خرج میکنه توی تبلیغات ت هم بزن عروسک از رو عکس هم درست میکنم بعضی عکس میعزستن بیعانه بگیر عروسک و درست کردی شبیه لباس بچه تو عکس بدوز ارسال هم پای مشتری دوخت لباس عروسک هم آسون خالم گفت ۲روز یاد گرفتم یک روز هم عروسک روز چهارم ۳تا عروسک درست کرد الان با پولا عروسک چرخ خیاطی خرید داره باهاش همه چی میدوزه
نه عزیز من قیمت وسایلشو. میخوای فردا از خالم بگیرم بذارم تو همین پست؟چون من خالم هیچ نداشت ۲تا بچه شوهرم بیعار بیکار 😔تازه ازون راه هم بین همسایه هاش وام خونگی تشکیل داد بعد وام بین فامیل شد الان خالم به شوهرش پول توجیبی ام میده البته که آدم نیست