2777
2789
عنوان

بارداری با سیاه دانه و خرما

| مشاهده متن کامل بحث + 25219 بازدید | 100 پست
سلام من عصر ها یک قاشق غذا خوری میخورم تازه هم شروع کردم اگه جواب گرفتم میام میگم...

ممنون عزیزم از یه کاربر دیگه که بچه دار هم شده بود پرسیدم گف حتما ناشتا بخور. الان ده روزی میشه ناشتا میخورم اگه منم نتیجه گرفتم بهتون خبر میدم ان شاءالله هردمون نتیجه میگیریم 🥰

یه دختر دارم تا نداره
نه عزیزم..اما باهم میخوردیم خرمارو

من تایپیکهای شما را خواندم منم حدود سه ماهه دوره هام دیر ورود میشه رفتم ازمایش خون lh:15 بود ولی بقیه نرمال بوددکتر بهم گفتم تنبلی تخمدان داری و قرص متفورمین و مدرکسی پروژسترون بهم داد به نظرت قرصهام را بخورم یا فقط سیاه دانه و خرما بخورم قرص‌ها را نخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

ممنون از استارتر و بقیه دوستان که تجربیاتشون رو میگن.

گفته بودین 10 روز قبل پریودی قطع کنیم مصرف خرما و سیاهدونه رو، من که چندین ماهه پریود نشدم و کلا پریودام این مدلیه چیکار کنم، اگه از فردا شروع کنم ب خوردنش،چند روز بعدش مصرف رو قطع کنم؟

منم این روشو همین ماه بکار بردم

گلم شما خوردی باردار شدی؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

ممنون عزیزم از یه کاربر دیگه که بچه دار هم شده بود پرسیدم گف حتما ناشتا بخور. الان ده روزی میشه ناشت ...

گلم طرزش چجوریه ؟بعد شما با این معجون باردار شدی ؟!

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله