2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😥😭

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل اینکه شما زنش بشی فکر کنم این دحتر عمو رو داشته خودش باید حریم رو حفظ کنه بخواد خطا کنه بدون اینکه شما بفهمی خطا میکنه پس الکی حرص نخور

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
گفته اومده برا خدا حافظی نه خواستگاری

خب ما از هم دوریم من واقعا حساس شدم

و اصلا از این دختره خوشم نمیاد یه جوریه😒

همش میخاد خودشیرینی کنه

تَمَنایِ دِگَر جُز دِلبَرَم نیست  
بهش بگو اگه دوسم داري بزن از خونه بيرون

گفتم چرا نرفتی بیرون

گفت اخه نشسته بودم یهویی اینا اومدن

بعدم نیم ساعته رفتن. مامانم گفت زشته بری

خوبه عازم کربلاس .خوب اون نباید بیاد .مخصوصا اگه بدونه شما میدونی ‌ولی حالا حساسم نشو

اینا خیلی آدمای بیشعورین. وقتی نامزد کرده بودیم بازم خودش و مامانش واسه شوهرم کرم ریزی میکردن

هی میگفت بیا دخترمو بگیر خونه و ماشین میزنیم به نامت😏

چون از هم دوریم واقعا سختم شد همچین چیزی

بهتون حق میدم از دست همسرتون ناراحت بشید

اولین اشتباهش این بودهکه گذشته رو براتون تعریف کرده

اشتباه دومش هم این بوده که الان گفته که اون شخص برای خداحافظی اومده

پیشنهاد میکنم وقتی همسرتونو حضوری دیدید, در مورد احساستون نسبت به این قضیه باهمسرتون حرف بزنید. یعنی بگید دقیقا از چی ناراحتید, چه توقعی در این مورد از همسرتون داشتید, سری بعدی دختر عمو یه ماجرایی پیش اورد توقع دارید همسرتون چیکار کنه

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
خب ما از هم دوریم من واقعا حساس شدم و اصلا از این دختره خوشم نمیاد یه جوریه😒 همش میخاد خودشیرینی ...

بیخیال باو بزا راحت باشه اگه میخواست کاری کنه که نمیومد تو برا تو 

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
وااااااا اگرم حرص میخوری ب روی شوهرت نیار  بعدا از همین قضیه استفاده میکنه اذیتت میکنه ها

نه اینجوری نیست خیلی دوسم داره و خیلی ازم حساب میبره😂😂

قبل اینکه شما زنش بشی فکر کنم این دحتر عمو رو داشته خودش باید حریم رو حفظ کنه بخواد خطا کنه بدون این ...

نه عزیزم من از شوهرم کاملا مطمئنم و همه گذشتشو میدونم. دختر عموش ۴ سال ازش بزرگتره. و مامان این دختر همیشه به همه میگفته این دوتا براهم دیگن. و میگفته اگه بیای دخترمو بگیری خونه و ماشین میزنم به نامت