2777
2789
عنوان

زمان زایمان

120 بازدید | 20 پست

خانوما من ۳۶هفته و یه روزم یعنی رفتم تو ۳۷ هفته؟

بعد اگه یوقتی دردام شروع شد و بچم خدایی نکرده یکم زودتر اومد الان دیگه کامله؟

آخه یکم انقباض دارم

و اینکه نامه بیمارستان و دکتر واسه طبیعی هم میده بهمون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. انقباض و گاهی درد الان طبیعیه بهش میگن ماه درد. معمولا ۳۷ بچه کامله اگه توجه کنی سزارین و از ۳۷ به بعد انجام میدن. اگه میخای دکتر خاصی بیاد بالا سرت باید بری برای بیمارستانی که دکتر هستش نامه بگیری

سلام عزیزم. انقباض و گاهی درد الان طبیعیه بهش میگن ماه درد. معمولا ۳۷ بچه کامله اگه توجه کنی سزارین ...

اره دکتر خودم میخواد بیاد تو همون بیمارستانم هست پس این دفعه ازش بگیرم حتما اونجوری حتما باید بیاد درسته ؟؟

سلام عزیزم. انقباض و گاهی درد الان طبیعیه بهش میگن ماه درد. معمولا ۳۷ بچه کامله اگه توجه کنی سزارین ...

آخه میدونی من سه هفته پیش خونریزی افتادم و قطع شد خداروشکر دردم اصلا نداشتم بعد چند روز رفتم پیشش بهم پرولوتون داد دو تا نزدم فقط استراحت کردم حالا میگم نزدن اون امپولا یه وقت واسه بچه مشکل درست نمیکنه؟

آخه میدونی من سه هفته پیش خونریزی افتادم و قطع شد خداروشکر دردم اصلا نداشتم بعد چند روز رفتم پیشش به ...

نه گلم اون آمپولو برای قطع شدن خونریزیت داده. نگران نباش اگه الان هم دردت بگیره و زایمان کنی بچه کامله

نه گلم اون آمپولو برای قطع شدن خونریزیت داده. نگران نباش اگه الان هم دردت بگیره و زایمان کنی بچه کام ...

انشالله .الان دیدم فکر کنم مشهدی هستین منم مشهدیم⁦☺️⁩