2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته 18سرکلاژ شدم البته الان باردار نیستم عملش درد نداره چون بیهوشی بعدشم لکه بینی یکم داری که با شیافواستراحت قطع میشه  باز کردنش درد داره که به استانه تحملت مربوطه برای بچه هم ضرری نداره ولی باید رعایت کنی...

اول توهفته 13 طولش 42 بود یهو تو انومالی اومد 32 شد دکتر گفت سرکلاژ میکنم

انشالله که چیزی نیست نگران نباش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
من هفته 18سرکلاژ شدم البته الان باردار نیستم عملش درد نداره چون بیهوشی بعدشم لکه بینی یکم داری که با ...

بعدش عمل باید تا 9ماه بازم استراحت مطلق باشیم یانه اخه قبلش استراحت مطلق بودم بدلیل لکه بینی وخونریزی

منم ۲۰ هفته سرکلاژ شدم ؛ تو انومالی ۳۲ بود

عملش که خیلی راحته ؛بعدشم تا یه هفته استراحت مطلق 

تا اخرم استراحت نسبی 

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
منم ۲۰ هفته سرکلاژ شدم ؛ تو انومالی ۳۲ بود عملش که خیلی راحته ؛بعدشم تا یه هفته استراحت مطلق  ...

استراحت نسبی یعنی اینکه میتونم اشپزی کنم تا الان روتخت دراز کش بودم درحد دستشویی ازجام بلند میشدم

استراحت نسبی یعنی اینکه میتونم اشپزی کنم تا الان روتخت دراز کش بودم درحد دستشویی ازجام بلند میشدم

بستگی به نظر دکترت داره عزیزم ؛ من خودم اشپزی و خونه داری نکردم

مرسی 

عزیزم اگه دکترت تشخیص داده سرکلاژ کنی بهتره حتما سرکلاژ کنی منم دقیقا مثل شما ۳۲ بود و شک داشتم اما الان که ماه اخرم میبینم واقعا خوبه این عملو انجام دادم .

از عملشم نترس راحت تر از اون چیزیه که فک میکنی ❤