2777
2789
عنوان

چجوری میشه؟

81 بازدید | 12 پست

بچه ها من فوق دیپلم مددکاری خانواده دارم چندوقتیه دلم میخاد مامایی بخونم خیلی دوس دارم از همون اولم دوس داشتم ولی فک میکردم کم میارم تو رشته تجربی حالا چند وقته میگم یعنی میشه دیپلم تجربی بگیرم و کنکور بدم به نظرتون میشه؟؟؟

و من تا اخرین نفسم در این زمین دوستت خواهم داشت😍😍

اگه بخوای و شرایط و داشته باشی میشه من خالم با دوتا بچه از رشته انسانی داره میخونه بره تجربی که مامایی بیاره ولی پرستاری کار واسش خیلی بیشتر دوستامن ترم ۶ رفتن سرکار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخوای و شرایط و داشته باشی میشه من خالم با دوتا بچه از رشته انسانی داره میخونه بره تجربی که ماما ...

از رشته انسانی مگه میشه مامایی اورد🤔

اگ رشتت انسانی یا ریاضی بوده اصن نیازی نیست بری دیپلم تجربی بگیری. میتونی کتاباشو بگیری بخونی فقط و ...

رشتم هنرستان معماری بود😐

😍عه انسانی هستی

نه اشتباهم از همون روز انتخاب رشته بود ک چیزی حالیم نبود و رفتم هنرستان فنی معماری الان ۲۲ سالمه شدیدا احساس به درد نخور بودن میکنم میگم شاید اگ اون روز راه درست رفته بودم الان ب جایی رسیده بودم

نه اشتباهم از همون روز انتخاب رشته بود ک چیزی حالیم نبود و رفتم هنرستان فنی معماری الان ۲۲ سالمه شدی ...

اشکال نداره عزیزم. هیچ وقت دیر نیست. برو مدرسه بپرس بهت میگن باید چکار کنی...منم خاهرم مث تو بود.. اونوقت زیاد فکرا باز نبود مث الان.. اکثرا راه اشتباهو رفتن..ولی الان من در تلاشم بینم چی میشه😍 انشالا میترکونیم