بچه ها من فوق دیپلم مددکاری خانواده دارم چندوقتیه دلم میخاد مامایی بخونم خیلی دوس دارم از همون اولم دوس داشتم ولی فک میکردم کم میارم تو رشته تجربی حالا چند وقته میگم یعنی میشه دیپلم تجربی بگیرم و کنکور بدم به نظرتون میشه؟؟؟
اگه بخوای و شرایط و داشته باشی میشه من خالم با دوتا بچه از رشته انسانی داره میخونه بره تجربی که مامایی بیاره ولی پرستاری کار واسش خیلی بیشتر دوستامن ترم ۶ رفتن سرکار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اشتباهم از همون روز انتخاب رشته بود ک چیزی حالیم نبود و رفتم هنرستان فنی معماری الان ۲۲ سالمه شدیدا احساس به درد نخور بودن میکنم میگم شاید اگ اون روز راه درست رفته بودم الان ب جایی رسیده بودم
نه اشتباهم از همون روز انتخاب رشته بود ک چیزی حالیم نبود و رفتم هنرستان فنی معماری الان ۲۲ سالمه شدی ...
اشکال نداره عزیزم. هیچ وقت دیر نیست. برو مدرسه بپرس بهت میگن باید چکار کنی...منم خاهرم مث تو بود.. اونوقت زیاد فکرا باز نبود مث الان.. اکثرا راه اشتباهو رفتن..ولی الان من در تلاشم بینم چی میشه😍 انشالا میترکونیم