2777
2789
یکم بیشتر توضیح میدین؟

توی گوگل بزنید( آپارات آموزش ساخت عروسک روسی) هم توی اپارات ویدیو هست هم توی سایت های دیگع از روی عکس و متن الگوهاشونو گذاشتن اموزشش با تمامی مراحل ...بعد واسه فروشش برنامه دیوار نسب کنید که توی قسمت اگهی ها عکس عروسک ها ک درست کردید و بذارید دخترخاله من اول ۳تا درست کرد کارشم خیلی عالی نبود ولی توی تبلیغش تو دیوار نوشت از رو عکس هم عروسک درست میکنم بعد بهش زنگ میزدن عکس بچه هاشون و میفرستادن قبلش  هم بیعانه می گرفت عروسک ک درست میکرد شبیه لباس تو عکس ارسالی میدوخت تن عروسک میکرد و هزینه پستشم با مشتری بوده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دختر خاله اتون ساکن کجان وچطوری میفروشن کاش راهنماییم کنید

برنامه ی دیوار و شیپور بگیر و برنامه ای به اسم (کمدا)هست ک تبلیغش رایگان میتونی هرچی خواستی عکس بذاری بفروشی و اگر بلدی توی اینستاهم کلی گذاشتن یه صفحه درست کن عکس عروسکارو بذار 

[QUOTE=107628562]برنامه ی دیوار و شیپور بگیر و برنامه ای به اسم (کمدا)هست ک تبلیغش رایگان میتونی دخت ...

خیاطی لباس و نه اونم جدا یاد گرفت الگو لباس بچه از سایت ها می گرفت شلوار پسرونه و بلوز و پیراهن ودخترانه گفت که در عرض ۲روز یادش گرفته بعد به مرور الان واسه بچه هاشم میدوزه چرخم که پولش زیاد شد خرید کارش اسونتر شده با چرخ ...برنامه ی کمدا رو من خودمم دارم که توش مانتو و کیف هایی که نمیخواستم و فروختم خیلی برنامه ی خوبیه 

سلام همگی 

من خودم خیلی با کسب وکار اینترانتی درآمد کسب کردم اما این یکی فوق العاده اس من خودم درکنار ارایشگری این کار خیلی بهم کمک کرده تا یک ونیم میلیون درآوردم اما باید تلاش کنی مطمئن هم هست نماد الکترونیکی ایران رو داره و نصفش از طریق برنامه هایی که مطمئن هستن توهم مثل من بقیه رو دعوت میکنی ولی درآمد خوبی داره باید تلاش کنیدرصوت تمایل به پی وی بنده در تلگرام یا واتس آپ مراجعه کنین نه سرمایه ای میخواد ونه هنری عالیه

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏