2777
2789
عنوان

روزکودک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان از سونو میام .یه خانومی اومده بود.بعد ۱۸ سال باردارشده بود😍 

من ۹ماهه اقدام کردم هفت ماهه جدی اقدامم نه من نه شوهرم هیچ مشکلی نداریم خداروشکر اما فعلا که خبری نشده

از امام رضابخواه اون خیلی کریمه خیلی هاازش خواستن وبچه دارشدن.انشالا سال دیگه اگه زنده بودم خبرشا بخ ...

جاانم مرسییی خواستم انقدچله برداشتم حالا که فعلاکیست دارم ۲ماه باید ال دی بخورم خوبه اینجا هست ادم میتونه یکم ازدرون خالی شه

ناامیدنیستم فقط خیلی دلتنگی میکنم خیلیی هی خبربارداری اطرافیانو بطور سیل آسا میشنوم اونوقت دلم میشکن ...

عزیزم اصلا اینطوری نی،باورت میشه من تو فامیلای خودمو همسرم قبل ازهمه اقدام کردم،الان همون بچه هاشون یک سالو نیم و یه ساله و چندماهن،ول من هنوز تو راه دوا دکترم،قطعا حکمتشو فقط اون بالایی میدونه،منم خبر بارداری کسیو میشنوم ناخوداگاه دلتنگ میشم،توکل کردم بخدا،که جز اون کسیو ندارم،میخاد ما سختی بکشیم تو به دست اوردن بچه که بیشتر قدرشو بدونیم،

از ته ته ته دلم از خدا میخوام که سال بعد همین موقع کوچولوت بغلت باشه

عزیزم اصلا اینطوری نی،باورت میشه من تو فامیلای خودمو همسرم قبل ازهمه اقدام کردم،الان همون بچه هاشون ...

قربونت برم همین طور شما ایشالا خداآرامششوبده بهمون اما هرقدرم ارامش بده ی خلأهست 

خداراشکر هروقت دلت گرفت اینجا درددل کن یکی هست حرفاتا بشنوه .ممنون کاری نکردم

مرسیی بخدا باهیچکس حتی مادرم حرف نمیزنم فقط توخودم باخودم من تاوقتی حرف نزنم میتونم نگه دارم خودمواما یه کلمه بگم دیگه نمیشه خودمو نگه دارم بطرز عجیبی عجیب غریبم😆