2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 41 پست
اره بخدا تو نت سرچ کن اصلا دعا برای نورانی و جذاب شدن صورت هست

واااای خدااا خیرت بدهههه مرسیییی

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
من این خانومی که امروز دیدمش ته دلمو خالی کرد...یه خوابی رو بهش گفتم...بهم گفت باید اگر اومد ردش کنی ...

خانومه اگه امامزادهء خوبی بود روو خودش بارگاه میزد که نیاد یه مشت جفنگیات تحویلِ ملت بده... 

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومه اگه امامزادهء خوبی بود روو خودش بارگاه میزد که نیاد یه مشت جفنگیات تحویلِ ملت بده... 

واقعا میگی؟؟😦😦

واقعا میگی؟؟😦😦

معلومه راست میگم‌ اینا چون میخان یه پولی به جیب بزنن این حرفا رو میزنن تو الات پیشِ هرکدومشون بری میگن بختت بستس و بیا برات بازش کنم 😐

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
معلومه راست میگم‌ اینا چون میخان یه پولی به جیب بزنن این حرفا رو میزنن تو الات پیشِ هرکدومشون بری می ...

عجبااااااا.....تازه بهم میگفت تو بخاطر اینکه هل دادی طرف مقابلتو پس باید وقتی هم اگه اومدش ردش کنی...چوت شاید یه هشداد بوده😯

عجبااااااا.....تازه بهم میگفت تو بخاطر اینکه هل دادی طرف مقابلتو پس باید وقتی هم اگه اومدش ردش کنی.. ...

تو با دیدِ خوب نگاه کن تعبیرِ خوابت رو... من خودم ۵ ماه درگیرِ یه احساسِ یک طرفم همه هم بهم میگن حماقت نکن ولی جایِ اینکه به حرفِ بقیه گوش بدم به حرفِ دلم و عقلم گوش میدم با دلم پایِ احساسم میمونم و با عقلم اجازه نمیدم منو از زندگی بندازه این احساس بچه هم نیستم ۲۴ سالمه و میدونم چی خوبه چی بد... و میدونم خدا میتونه هر غیرممکنی رو ممکن کنه !!

تو با دیدِ خوب نگاه کن تعبیرِ خوابت رو... من خودم ۵ ماه درگیرِ یه احساسِ یک طرفم همه هم بهم میگن حما ...

😢😢😢😢😢به نظرت یعنی طرف کسی نرم که میگه بهم چی قراره بشه؟