2777
2789
عنوان

فال

155 بازدید | 41 پست

یه نفر امروز بهم گفت چهره ت خیلی سنگینی داره و کسی طرفت نمیاد......به نظرم دعا بنویس بختت باز بشه......

هم به من گفت هم به دوستم.....

منم خیییییلییی میترسم طرف دعا نویس و اینا برم😢😢😢

چیکار کنم؟

یه بارم قسم خورده بودم که طرف رمال و فالگیر جملعت نرم.... 

الان نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

میشه بگین چیکار کنم😢😢

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا اعتماد داری؟! دلت قرص باشه به خدایی که هیچ دستی بالاتر از دستش نیست و این حرفا رو جدی نگیر رمال و دعا نویس اگه میتونست کاری کنه واسه خودش میکرد

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
عذر میخوام بابت لحنم اما طرف گوه خورد به افریده خدا همچین حرفی بزنه یعنی چی وااا

یعنی دروغ گفته به نظرت😔💔

هیچی توجه نکن   همینجوری یه چیزی گفته

منم نمیخوام توجه کنم ولی امروز یه جورایی ذهنمو خوند درگیر شدم😦

به خدا اعتماد داری؟! دلت قرص باشه به خدایی که هیچ دستی بالاتر از دستش نیست و این حرفا رو جدی نگیر رم ...

اعتماد دارم خیلیی هم اعتماد دارم....اما خسته شدم از این زندگی مسخرم....دلم میخواست یکی بود بهم میگفت اخرم چی میشه😞

اعتماد دارم خیلیی هم اعتماد دارم....اما خسته شدم از این زندگی مسخرم....دلم میخواست یکی بود بهم میگفت ...

حس و حالتو خیلیییی میفهمم ؛ چندسالته؟

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
منم بهت میگم وقتیک اعتماد ب نفس داری و دلت پاک و لبخند رو لبت اونقد ب دل می شینی ک بیا و ببین

اون میگفت چهرت سنگینه....دعا بنویس😢 نمیدونم بخدا

شک نکن گلم یعنی چی چهرت سنگینی داره؟ منطقیه ؟

سنگین از نظر جن و شیاطین و اینا....

مثل اینکه میگفت روی چهرم نفوذ کرده😔