2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

156 بازدید | 17 پست

سلام خانما من دو روز قبل از موعد پریودیم بی بی چک استفاده کردم خط دومش رنگی شد ولی خیلی پررنگ نیس خیلی هم کمرنگ نیس ینی تقریبا از صد در صد پنجاه درصدش رنگی شد

به نظرتون باردارم؟آخه زیر دلم خیلی درد میکنه مثل درد پریودی همش احساس میکنم دارم مریود میشم

این دفه بار سوممه که بتام بالا میره ولی خیلی زود پریود میشم من و شوهرم آزمایشای لازمو انجام دادیم هیچ مشکلی نداشتیم

میخواستم بدونم اگه پریود نشم امکانش هس اینبار برام بمونه؟

کسی تجربه اینو داشته که بی بی چکش مثبت شه و پریود نشه ولی بارداریش لغو بشه؟

و اینکه زودترین موقع که قلب جنین تشکیل میشه هفته چندمه؟ کی باید برم برای سونوگرافی؟آخه نمیخوام به این زودیا آز بارداری بدم همیشه مثبت بوده دو سه روز بعد منفی شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آزمایشم دادی

مثلا من من بیبی چکم مثبت شد همه علائم و دارم 

وای آزمایشم منفی شد 

حالا موندم که واقعا حامله ام یا نه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم آزمایشم دادی مثلا من من بیبی چکم مثبت شد همه علائم و دارم  وای آزمایشم منفی شد  ح ...

من ماه پیش اینجور بودم همه علائمو داشتم پریود شدم بعدش رفتم بیمارستان حالم بد بود آز بتا ازم گرفتن مثبت بود گفت بارداری صب برو تیتر بتا بده فرداش تیتر بتا دادم ۱ بود!!!

هر بار بار اول بتام بالاس بار بعد یک میشه

پریود شدی؟؟

والا نمی‌دونم اسمشو میشه گذاشت پریود یا نه 

۶مهر لکه بینی داشتم هیچ نیازی به پد ندلشت کلا ام سه یا چهار روز طول کشید در صورتی که دوره من ۶ روز کم تر تا حالا نبوده

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

والا نمی‌دونم اسمشو میشه گذاشت پریود یا نه  ۶مهر لکه بینی داشتم هیچ نیازی به پد ندلشت کلا ام س ...

ای بابا ان شالله خیلی زود حامله باشی عزیزم

دلم گرفت منم هربار اینطور میشم بار اول که دو ماه پری نشدم بتام اومد پایین ولی بازم پری نشدم مجبور شدم سه ماه دارو مصرف کنم آخرشم نی نی نداشتم خیلی سخته جوری که هر کی بی بی چکش مثبت میشه خوشحال میشه ولی من بدتر استرس میگیرم که دوباره قراره ...  

ای بابا ان شالله خیلی زود حامله باشی عزیزم دلم گرفت منم هربار اینطور میشم بار اول که دو ماه پری نشد ...

عزیزم ایشالله که بارداری 

یادت باشه استرس خودش سمه

عزیزم ایشالله که بارداری  یادت باشه استرس خودش سمه

ممنون گلم ان شالله همچنین

فردا شب ان شالله راهی کربلام سپردمش دست آقا قمر بنی هاشم که اینبار برام نگهش داره

ممنون گلم ان شالله همچنین فردا شب ان شالله راهی کربلام سپردمش دست آقا قمر بنی هاشم که اینبار برام ن ...

هه عزیزم رفتی اونجا منم دعا کن 

منم تازه اومدم از اونجا

پیشاپیش زیارت قبول