2821
2789
عنوان

نامزدم...

567 بازدید | 32 پست

دوستان نامزدم از صب تا ساعت 3 میره سر کار و خیلی کم خبر منو میگیره یعنی همیشه ساعت 6_7من تازه یادش میفتم!!!من کاملا درکش میکنم میره سر کار بخاطر خودمون اما یعنی نمیتونه 1 اس ام اس بده بگه به یادتم و کجایی و ....من نیاز به توجه دارم اینطور ک برخورد میکنه حس میکنم فراموشم کرده....حالا امروز اصلا خبرمو نگرفته...بنظرتون چه عکس العملی نشون بدم تا درست شه؟؟؟؟؟

عادت کن

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاپیچش نشو

در موقعیت مناسب با احترام توقعاتت رو بگو

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

شوهر منم همینطوره. مدلشونه. هر چی هم گفتم بهش فایده ندلشته. بهتره خودت هم برای خودت کار و سرگرمی درست کنی و اصلا توجه نکنی. هرچی بیشتر اهمیت بدی بیشتر اذیت میشی و اون تغییری نمیکنه.